Oldal kiválasztása

Playstation 4 – 4.0-ás frissítés sok újdonsággal érkezik!

Playstation 4 – 4.0-ás frissítés sok újdonsággal érkezik!
8 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Már bétában elérhető a PS4 4.0-ás frissítése, ami sok, hasznos funkciót hozott amikre már nagyon vártunk.

A frissítés legfőképpen a PS4 felhasználói felületét érinti, amely a gyorsabb és átláthatóbb működés mellett új háttérbeállításokat, rendszer ikonokat és átdolgozott pop-up értesítési animációkat kínál a kifinomultabb és gördülékenyebb működés érdekében.
 
További változásokon estek át a Quick- és Share menük is, amelyek mindamellett hogy gyorsabban és egyszerűbben érhetők el, nem foglalnak túl sok helyet a képernyőn sem, így akár játék közben is böngészhetünk eddig elért összes trófeánk között.
 
Felhasználóbarát és testreszabható beállításokat kínál az alapjaiban megújult Quick menü, ahol a játékosok ezentúl nyomon követhetik online barátaikat, valamint külön parancsikonokba rendezhetik kedvenc funkcióikat, többek között a Community-t vagy a Broadcast-et is.
 
A megújult Quick menü olyan további hasznos funkciókat is kapott, mint az azonnali hozzáférés az Audio Sharing beállításokhoz streamelés közben, a játékok futtatása alatt is elérhető trófeagyűjtemény, valamint aktuális játékostársaink profiljának gyorselérése.

A Share menü mostantól automatikusan elmenti a leggyakrabban használt közösségi aktivitásokat, ezáltal a képernyőmentések és videók megosztása még gyorsabb és egyszerűbb lett. A játékosok immáron 140 másodpercnyi videoklipeket tölthetnek fel Twitter fiókukba (az eddigi 10 másodperc helyett), valamint egyenesen a Community falára tölthetik fel képernyőmentéseiket.
 
Ebben a frissítésben a játékosok részletes beállítási lehetőségekhez jutnak a Library alkalmazáson belül is, ahol egyszerűen nyomon követhetik játékra kész programjaikat, valamint teljes képet kaphatnak minden letöltött alkalmazásaikról az új Purchased Content lapon.
 
Míg a Purchased Content lapon minden letöltött béta, demo és teljes árú játékainkat követhetjük nyomon, addig a főkönyvtár már csak a telepített tartalmakat mutatja, ezáltal könnyebben tájékozódhatunk könyvtáraink, valamint telepített és telepítésre váró játékaink között.
 
A játékosok ezentúl saját mappákat készíthetnek a PS4 Content Launcher and Library könyvtáron belül, ahol dátum, telepítési állapot vagy vásárlási tranzakciók alapján rendezhetik kedvenc játékaikat. A szövegbeviteli mód segítségével könnyedén tallózhatnak a játékok és alkalmazások között egyaránt. 

Nem maradt újítások nélkül a Trophy alkalmazás sem. Egyedi ikonjaiknak köszönhetően könnyebben elkülönülnek a többi trófeától a piramis alakú elrendezés élére kerülő különleges, ritka trófeák. A kíváncsi játékosok egy új funkció segítségével megtekinthetik a még meg nem szerzett és rejtett trófeák elnevezéseit és követelményeit egyaránt.
 
A frissítéssel elérhetővé válik az új Offline mód is, amelynek segítségével a játékosok internetkapcsolat nélkül is elérhetik a Trophy alkalmazást, ahol kedvükre böngészhetnek eddig elért eredményeik között.
 
Könnyedén tájékozódhatunk saját, vagy más játékosok által elért eredményekről a szintén a teljes átalakításon átesett User Profile-ban is, ahol összehasonlíthatjuk trófeagyűjteményünket más játékosokkal, valamint kedvenc játékainkból készített képeket is beállíthatunk profil háttérképként.
 
A végleges frissítésben később további funkciók válnak majd elérhetővé. További információért a SHINGEN béta 4.00-ás rendszer frissítésről kérjük látogasson el a http://www.playstation.com weboldalra.

Translate »