Oldal kiválasztása

Jövő hétvégén már itt a MondoCon!

Jövő hétvégén már itt a MondoCon!
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Idén, az egészen korai húsvét idején rendezik meg a MondoCont, ahol számos program, bemutató, játékok, szórakozás és persze finom falatok várnak mindenkit. Mi ott leszünk, na és ti?

Március 26-27-én délelőtt tíz órától este nyolc óráig tart majd az idei tavaszi rendezvény. Rengeteg látnivaló és kipróbálni való lesz, különböző izgalmas dolgokat is meglehet majd vásárolni. Idén sem lesz hiány cosplayerekből, többek között jelen lesz majd egy világhírű cosplayer is.

Lássuk a programokat:

  • Szombat este fellép Japán egyik leghíresebb rocksztárja Satsuki!
  •  A PC Guru és a GamerEvents jóvoltából egész hétvégén izgalmas e-sport küzdelmek, érdekes videojáték bemutatók és kerekasztal beszélgetések szórakoztatják a közönséget a D csarnokban.
  • Vasárnap délután levetítjük az utóbbi évek legjobb japán rajzfilmjét, a Fiú és a Szörnyeteget.
  • A rendezvény keretein belül kerül lebonyolításra Magyarország egyik legnagyobb League of Legends bajnokságának döntője.
  • Vendégünk lesz a világhírű cosplayer Nana Kuronoma, aki szombat délután előadást tart „Egészséges önbizalom” témában.
  • Magyarország legnagyobb cosplay versenyei szintén a MondoCon-on kerülnek megrendezésre.

A felsoroltakon kívül számos egyéb izgalmas program, bemutató, karaoke, vetélkedők, kvízjátékok, szabad konzolozás, gó és DDR is várja a látogatókat. A rendezvényen számos kiadó, video és társasjáték bolt, geek üzlet kínálatából válogathatnak az érdeklődők. Tehetséges hazai ékszerkészítők termékei is megvásárolhatók lesznek. A legkülönfélébb hazai klubok is interaktív játékokkal képviseltetik magukat (Stargate, Supernatural, Star Wars, Trónok Harca, stb.), valamint több budapesti japán, távol-keleti étterem is kitelepül a rendezvényre!

Egyszóval összefoglalva ez alkalommal is érdemes lesz ellátogatni a rendezvényre, mert biztos, hogy jó szórakozást fog nyújtani mindenki számára!

További részletek: www.mondocon.hu

Helyszín: Hungexpo, Budapest, Albertirsai út 10.

Időpont: 2016. március 26-27.

Translate »