Oldal kiválasztása

Nintendo Vitality Sensor – Az E3 túl zajos volt számára

Nintendo Vitality Sensor – Az E3 túl zajos volt számára
13 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Nintendo a tavalyi E3-on adott hírt először az újabb Wii kiegészítőről, a Vitality Sensorról, amely az idei rendezvényt gyakorlatilag egyszerűen átugrotta, mondván, túl zajos bemutatására a Los Angeles-i játékexpó.

Megtippelni sem tudjuk, hogy hányan várhatták lélegzet visszafojtva a Vitality Sensor újabb demonstrációját, de minden bizonnyal kevesebben, mint teszem azt, a Kinectét, vagy a PlayStation Move-ét, hiszen az ujjbegyre csatolható ketyere már egy évvel ezelőtt sem vert markáns hullámokat a konzolozás vizein. A kiotóiak nem is nagyon erőszakoltak egy újabb prezentációt a közönségre, ennek oka pedig a nem megfelelő körülményekben lett elegánsan megnevezve.

 

Cammie Dunaway szerint a stresszel, pörgéssel és adrenalinnal telenyomott E3 abszolút alkalmatlan egy olyan periféria népszerűsítésére, mint a relaxációra alapozott Vitality Sensor, ebből kifolyólag a Nintendo egy másik, egyelőre meg nem nevezett eseményen/eseményeken kívánja tovább promózgatni a kiegészítőt. Vajon az augusztusi gamescom mennyivel lenne csendesebb a tengerentúli játékünnep kavalkádjánál? Tippünk szerint egy saját bejáratú esemény dukál majd számára a nem túl távoli jövőben.

Translate »