Oldal kiválasztása

Smite PS4 Alfateszt – Próbakör

Smite PS4 Alfateszt – Próbakör
5 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A megszokott mobák közül kiemelkedő Smite egyedi stílusa miatt, tehát a third person nézet miatt egy igen csak élvezhető játék, ami most megjelent PS4-re is.

Február 19-én indult a zárt alpha fázisa a játéknak, így csak kóddal lehet bejutni, de most itt tudtok szerezni kódot ha IDE kattintotok.

Majd a kapott kódot a PS Storeban kell aktiválni és le is lehet tölteni azonnal a játékot. Márciusban lép majd át a béta fázisba és utána majd valamikor végleges, mindenki számára elérhető szintbe. Fontos, hogy aki már most játszik nem kell aggódnia, mert nem lesz se most se később reset. Minden megy tovább csak egyik napról a másikra bár bétanak majd végleges releasenek fogják titulálni a játékot, ahogyan az PC-n is volt annak idején.

A Smite egy masszív online multiplayer aréna, hasonlóan, mint a LoL vagy Dota2 stb., de eltérő abból a szempontból, hogy itt nem felülnézetből kell irányítani a karakterünket illetve nézni a játékot, hanem mint a WoW-ban is hátulról nézzük a karakterünket és úgymond rendesen benne vagyunk a játék világában.

Több fajta játékmód van pl: az alap 5v5 (Conquest), 3v3 (Joust) de van 5v5 aréna és aram (all mid all random 1 útvonal) is. Egyelőre a PS verzióban még nincsen bent az aram se a ranked játékmód, de ezt hamarosan pótolni fogják.

Már a 70-et is meghaladta a játszható istenek száma, mert ugye ebben a játékban úgymond létező krónikák és legendák istenei és teremtményei mérik össze erejűket. Például Zeusztól elkezdve Fenriren át Anubiszig minden van. Kínai, északi, egyiptomi, japán, indiai istenek és lények alkotják a játszható karaktereket.

Fontos megjegyezni, hogy általában majd nem minden játéknál, ami multiplayer kell PS Plus előfizetés, de ennél a játéknál nem kell! Ha valakinek van, akkor ajándék megkapja Kukulkan karaktert és hozzá egy PS exkluzív skint a Kuku4-et.

A játék, mint a többi moba is jelen van az esportok között és már egész nagy versenyeket rendeznek, persze szép összegű jutalommal, mint a többi játéknál.

Indítottam is facebookon egy csoportot ahol szeretném összeverbuválni azokat az embereket, akik érdeklődnek PS4-en a játék iránt illetve fognak vagy már játszanak vele. Itt lehet jelentkezni, mindenkit szívesen várunk elég csak a linkre kattintani.

A játékot már páran nyüstöljük egy ideje PS4-en és eddig pozitív a portolása, eltérő sok dologban, mint a PC-s meg egy karakterrel le van még maradva, de egyébként alpha neve ellenére nem olyan visszamaradott, mint más új játékok ilyenkor alpha státuszban.

Na és hát végre egy moba PS4-re is

Hozzászólások

Translate »