Oldal kiválasztása

D, a vámpírvadász: Vérszomj – Halloween

D, a vámpírvadász: Vérszomj – Halloween
9 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Azok a régi szép idők, amikor a vámpírok még nem tinilányokat mentettek meg az iskolák udvarán, hanem az éjszakában vadászva vért szívtak az emberekből… Ebbe a világba repít vissza minket D a rettegett fejvadász.

A filmnek már sajnos nem találtam magyarországi értékesítő pontját, de amennyiben ti ismertek még olyan helyet, ahol meg lehet venni a DVD-t, akkor jelezzétek kommentben és beleteszem az oldal linkjét a cikkbe.

A vámpírok által uralt jövőben rettegésben telnek az éjszakák. A vámpírok sorra támadják meg az embereket, de számuk folyamatosan csökken, mert a fejvadászok jó üzletet látva benne vadásznak rájuk. Egy nap elrabolják John Elbourne lányát, Charlotte-ot, mégpedig nem más, mint egy olyan vámpír, aki arról híres, hogy kegyesen bánik az emberekkel. A lány apja felbérli D-t, aki egy nagyon híres dhampir (lényegében félig ember, félig vámpír), hogy keresse fel lányát és ölje meg, amennyiben ő is vámpírrá változik. A lány megmentésére idősebb bátyja felbérli a Marcus fivéreket, akik D-vel versenyezve próbálják levadászni Meier Link bárót, a nemes vámpírt. Később a történet úgy alakul, hogy D és a Leila Marcus (a csoport női tagja) egymásra lesznek utalva. D és Leila köt egy egyezséget, hogy ha valamelyikük túléli ezt a megbizatást, akkor majd virágot visz a másik sírjára. Meier báró és Charlotte között eközben szerelmi viszony alakul ki, és a rablás inkább meneküléssé válik. A történetet nagyon művészi látványvilág és tökéletes zenei aláfestés kíséri. Számomra egy örök kedvenc anime, amit alább szinkronosan is megtekinthettek, vagy ha sikerül még valahonnan beszereznetek, akkor a Navigátor Film kiadásában DVD-n is megvásárolhatjátok.

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »