Oldal kiválasztása

Női Pókember a Polgárháborúban!

Női Pókember a Polgárháborúban!
9 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Azt már korábban is tudtuk, hogy a Sony és a Marvel fejesei megegyezésre jutottak, miszerint hálószövő barátunk csatlakozik a Marvel filmes univerzumához, első fellépése pedig az Amerika Kapitány harmadik részére (Captain America: Civil War) várható.

Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke ma váratlan nyilatkozattal sokkolta a rajongókat. Hamarosan megkezdődik a Russo testvérek újabb Amerika Kapitány-filmjének forgatása, mely számtalan résztvevőt felsorakoztat az eddigi Marvel-filmekből. A visszatérők mellett már eddig is bejelentésre került T’Challa, azaz a Fekete Párduc, valamint a nagy Sony-Marvel egyezség óta az egyik legnépszerűbb képregényhős, Pókember is. Számtalan találgatás ment azóta is a témában, miszerint Pókember melyik inkarnációját fogjuk látni a maszk alatt. Sokak szerint felesleges lenne harmadszorra is Peter Parker szerepeltetése, helyette inkább a képregényes „Ultimate” univerzum (a Marvel képregényeiben számtalan párhuzamos univerzum jelenik meg) színes bőrű Pókemberét, Miles Moralest várták.

Korábban már megkaptuk a hivatalos nyilatkozatot, miszerint Morales nem lesz látható pókszerkóban, Feige pedig már nem húzhatta tovább a rajongók idegeit: megtalálták a megfelelő színésznőt a szerepre!

Igen színésznőt, ugyanis a másodszorra újraindított Pók-szériában már Spider-Girl, vagyis Póklány lesz a központi karakter, ő fog már a Civil Warban is felbukkanni. Spider-Girl az eredeti Pókember, Peter Parker lánya, a neve pedig May Parker. Képregényekben az MC2 alternatív univerzumban szerepelt, ez az univerzum egy elképzelt jövőt mesél el, ahol korunk szuperhősei már kiöregedtek, és gyermekeik vették át a stafétabotot.

A kiszemelt fiatal tehetség pedig nem más, mint a Napos Oldallal, az Éhezők Viadala- és az új X-Men filmekkel már bizonyított Jennifer Lawrence! Érdekesség, hogy Lawrence kisasszony már a konkurens Fox égisze alatt kétszer belebújt az alakváltó mutáns, Mystique bőrébe. Korábban már érkeztek hírek arról, hogy a jövőre megjelenő X-Men: Apokalipszis lesz az utolsó kalandja kék bőrű szépségként, most pedig minden jel arra mutat, másik női képregényhős szerepére csapott le.

Feige elárulta, hogy a Marvel-hősök Polgárháborújában még csak apró cameo jut Póklánynak, a 2017-ben érkező önálló Spider-Girl film előkészítő munkálatai viszont már gőzerővel folynak!

Ti mit gondoltok? Érett már a váltás, vagy egy elhibázott ötlet lecserélni Peter Parkert?

Translate »