Oldal kiválasztása

Hamarosan itt a tavaszi MondoCon 2015

Hamarosan itt a tavaszi MondoCon 2015
7 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Áprilisban ismét megrendezik a tavaszi MondoCont, ahol a MondoGames rész is megtalálható lesz. Sok színes program, bemutató, vásárlási lehetőséggel együtt.

Áprilisban a MondoConon ismét megrendezik Kelet-Európa legnagyobb e-sport rendezvényét, a MondoGamest! A megszokott e-sport versenyek döntői mellett számos érdekes gamerprogram várja majd a kilátogatókat. Ráadásul az esemény összdíjazása több mint egy millió forint.

Rövid ízelítő programból:

  • A lehetséges maximális 64 csapat indult a League of Legends-selejtezőnkön, a kettő legjobb csapat a rendezvény nagyszínpadán mérheti össze tudását.
  • Magyarország első Heroes of the Storm-bajnoksága is a MondoGames jóvoltából jött létre, a döntő összecsapás a rendezvényen lesz látható.
  • Ezúttal meghívásos rendszerben, kizárólag a legerősebb CS:GO-csapatok csapnak össze. Tavaly ősszel több mint ötezren követték Twitch-en a döntőt, vajon idén sikerül megdönteni ezt a rekordot?
  • Az Insert Coin egyesülettel közösen jótékonysági gyűjtést szervezünk a Rex Kutyaotthon Alapítvány részére.
  • Magyarország leghíresebb cosplayere, Enji Night vezeti majd a gamer kvízünket, ahol a legjobbak értékes nyereményekkel gazdagodhatnak.
  • További versenyeink: Hearthstone, Starcraft 2, Naruto, Virtua Fighter 5, Just Dance.

Persze ezek mellett számos izgalmas program, bemutató, vetélkedő, verseny, kiállított konzol, játék várja majd a kilátogatókat. Vásárlásra is lesz lehetőség bőven, lehet majd képregényeket/mangákat, geekfelszereléseket beszerezni, illetve számos kiadó is jelen lesz. Hazai kézműves alkotók termékei is megvásárolhatóak lesznek. MondoConra jellemzően a cosplay sem maradhat el, így a hazánkban megtalálható számos klub is jelen lesz (Star Wars, Aliens, Gyűrűk Ura, Trónok Harca stb.), akik pedig esetleg távol-keleti ízekre vágynak, ők is megtalálhatják számításaikat.

  • Helyszín: Hungexpo, Budapest, Albertirsai út 10.
  • Időpont: április 11-12., délelőtt tíz órától az esti órákig
Translate »