Ha esetleg még nem tetted meg, akkor a gombra kattintva bekapcsolhatod a Cross Save funkciót és összekötheted a Battle.net accountodat a Steam felhasználóddal, hogy kiadáskor gond nélkül folytathasd a már meglévő karaktereiddel a játékot.
Érdemes minél hamarabb megcsinálni, mert valószínűleg sokan az utolsó pillanatra hagyják majd és lehet el fog húzódni a migrálás folyamata.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás