Oldal kiválasztása

Destiny 2 – Expansion II: Warmind

Destiny 2 – Expansion II: Warmind
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az új kiegészítő egy új kampányt is tartogat számunkra. A sztori során Ana Bray, egy sokáig eltűntnek hitt guardian társaságában  kalandozunk majd a fagyos Marson. Itt majd megküzdünk a bolygó kiolvadó jégcsapjai alatt rejlő fagyott Hive-al.

A Rasputin névre keresztelt Warmind megtalálása lesz a feladatunk.

Egy új módot is kapunk, mégpedig az Escalation Protocol-t. Ez egy kooperatív, open word public event, ahol wave rendszerben jönnek újabb és újabb ellenfelek, akiket egy csapatként kell legyőznünk.

Event specifikus bossokkal találkozhatunk majd, és ha túléljük az utolsó hullámig, akkor csak itt megszerezhető jutalmak várnak ránk.

Kapunk két új Crucible mapot is kapunk: Meltdown és Solitude. Mindkét pálya Mars témájú, és a játékosoknak alkalmazkodni kell az új környezet sajátosságaihoz. Ez főként Trials of the Nine meccsekben rázza fel újra az állóvizet, ahol a legfontosabb szerepet kapja a precízen koordinált csapatjáték.

Rengeteg új fegyvert és armort kapunk. Például az egyik armor set  egy, a fagyos időjárásnak megfelelő camo lesz, amit valószínűleg Ana Braytől és/vagy a strikeokból kaphatunk meg.
Szerezhetünk még egy high-tech robotos kinézetű szettet is, amit pedig az Escalation Protocol során gyűjthetünk be.

Érkezik még három új strike is, legalábbis a PlayStation  felhasználók számára, mert az egyik egy PS exkluzív pálya.
Nem igazán értem, hogy mi szükség van erre, de ebbe inkább ne menjünk bele.

A három strike neve:

Strange Terrain
Will of the Thousands
The Insight Terminus (PS4 exkluzív)

Ezen felül érkezik majd május 11-én a következő raid is, a Spire of Stars, ahol szintén több csata után szállunk szembe egy főbossal.

 

 

Ha a Bungie Storeban vásárolunk valamilyen Destiny témájú dolgot, akkor most egy exkluzív „Tchaikovsky Admirer” Destiny 2 in-game emblémát kapunk cserébe.

Translate »