Oldal kiválasztása

Farmerama – hatodik képregényes event

Farmerama – hatodik képregényes event
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Gerry és Elvisz folytatják a munkát – és a vitát – a pót Szupertraktor ügyében. Vajon meg tudnak egyezni valaha? Segíts nekik az új képregény eventen november 6-től 12-ig, és mindenre fény derül!

A farmon egy ideje igen feszült a hangulat az állatok között. Minden szárny, mancs és pata a Szupertraktor javításával van elfoglalva. Ráadásul Rackó sincs valami virágos hangulatban, hiszen senki sem ér rá pont vele játszani… ezért az időjárás sem valami fényes a farmodon. Ha a farmmunkásoknak sikerülne kikölcsönözni Elvisz Prézli transzmutátorát, talán megjavíthatnák vele a Szupertraktort, és megmenthetnék a farmot!

Mindenesetre ezt könnyebb kimondani, mint megtenni – Rackó a Kerekkerék bejáratánál véletlenül meghallotta, hogy Elvisz és Gerry annyira összevesztek, hogy most nem beszélnek egymással. A barátságuk még évekkel ezelőtt tönkrement és egyikük sem hajlandó békülni. Elvisz elmeséli a Kerekkerék feltalálásának történetét, ami még Gerry és az ő közös projektje volt – a megvalósítása közben azonban a barátságuknak vége szakadt… Vajon mindennek az oka egy félreértés volt csupán és van esély a kibékülésre? Vagy a Szupertraktor tényleg a roncstelepen köt ki?

Csak Te segíthetsz megoldani a konfliktust Elvisz és Gerry között, hogy a farmon a munka ismét olajozottan folyjék. Jó szórakozást kívánunk az „Alku” képregényes eventhez november 6. és 12. között!

Translate »