Oldal kiválasztása

Binary Domain – Toshihiro Nagoshi-ék újabb alkotása?

Binary Domain – Toshihiro Nagoshi-ék újabb alkotása?
10 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Nemrég szárnyra kapott pletykák szerint Toshihiro Nagoshi és csapata egy időre felhagy a Yakuza-sorozat tagjainak szaporításával és egy egészen más projektbe kezd a gárda.

A hírek szerint a hamarosan megjelenő Famitsu magazinban hullhat le a lepel a Sega legújabb játékáról, melyet a Yakuza-sorozatért is felelős Toshihiro Nagoshi és szorgos bandája készít el PlayStation 3 és Xbox 360 konzolokra. A Binary Domain egy külső szemszögű, robotos tematikájú lövölde lesz, ha igazak a kiszivárgó híresztelések, mely 2080-ban játszódik, Tokió városában. A futurisztikus íz tehát ezzel eleve biztosított, melyet a társadalmi besorolás szempontjából két, gazdag és szegény részre szakadó városkép fűszerez meg.

 

Ha minden igaz, akkor a címet globális megjelenésre szánják, extrém szintű mesterséges intelligenciával felvértezett ellenfelekkel a fedélzeten, emellett a történet szintén erős összetevője lehet a címnek. Toshihiro Nagoshi még publikálásra váró interjújában elárulta, hogy a Binary Domain ötlete a Yakuza 3 fejlesztési munkálatai során született meg, tehát egyáltalán nem új keletű már a dolog. Azt persze még nem tudjuk, hogy ez a cím, amennyiben létezik, miként befolyásolhatja a Yakuza franchise további alakulását. Amint megjelenik a legfrissebb Famitsu magazin, kiderül, hogy a fent leírt szóbeszédek igazak voltak-e. A Sega brit szárnya nem kommentálta a híreszteléseket.

Hozzászólások

Translate »