Oldal kiválasztása

Resident Evil Revelations 2 – az első infók

Resident Evil Revelations 2 – az első infók
8 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A félelem és rettegés, amit sokan hiányoltak a Resident Evil újabb részeiből, most visszatér.

A Gamemaster magazin novemberi számában fog bemutatkozni a Resident Evil Revelations 2, de már most felkerültek az internetre információk és képek is.

Főszereplőink Claire Radfield és Barry Burton lánya, Moria. Kronológiailag a Resident Evil 5 és 6 közé lesz illeszthető, és egy elhagyatott szigeten fog játszódni. Claire lesz a fő karakter, de coop mód is helyet kap, így Moria is irányítható lesz. Míg az előbbi felel majd inkább a harcokért, addig az utóbbi inkább támogatói szerepet kap, és szól, ha lát valami használható tárgyat, illetve elvonja az ellenfelek figyelmét.

:galeria:

Ellenfelek tekintetében is kapunk egy újat, az Afflictedet. Olyanok lesznek, mint a zombik, de hatalmas sebzést tudnak majd okozni szereplőinknek, így nem lesz érdemes szemtől szemben küzdeni velük. Itt fog igazán előjönni a túlélő horror rész, és elkerülhetjük őket, vagy Moria elvonja a figyelmükett, mi meg hátulról kiiktatjuk az ellent. Érdemes lesz inkább a lőszerspórolásra helyezni a hangsúlyt, hogy a nehezebb helyzetekből jobban tudjunk kijönni.

A játék epizodikus formában fog megjelenni, amit már sokan kifogásoltak az első résznél is. Mindegyik rész nagyából 1 órás lesz, és a végén drámai és meglepő fordulatokra kell majd számítanunk, hogy még nagyobb izgalommal várhassuk a folytatást.

A Resident Evil Revelations 2 2015-ben fog érkezni PC-re, PS4-re, PS3-ra Xbox One-ra és Xbox 360-ra.

Translate »