Oldal kiválasztása

Battlefield 4 – Előzetes

Battlefield 4 – Előzetes
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Jövő hét végén jelenik meg az EA blockbuster-sorozatának legújabb, negyedik epizódja, aminek feljesztése során még magasabbra tették a lécet.

Az idei õsz is elhoz nekünk egy újabb háborús játékot az Electronic Arts logójával ellátva, ami ezúttal nem lesz más, mint a DICE által fejlesztett Battlefield-sorozat negyedik epizódja, amely minden eddiginél jobbnak és szebbnek ígérkezik.

Mindez már a Battlefield 4 egyjátékos kampányában megmutatkozik, amelyben egy Daniel Recker névre hallgató õrmestert irányíthatunk, aki az amerikai speciális erõk tagja és egységével 2020-ban, egy újabb világméretû konfliktus küszöbén próbál felülemelkedni Amerika legújabb ellenségén, avagy a kínaiakon. A történet felgöngyölítésével azonban nem csak Kínába juthatunk majd el, hanem szövetségeseinek országába is, méghozzá annak érdekében, hogy ahol csak lehet, keresztülhúzzuk ellenfeleink számításait. A kampány keretein belül ezúttal is filmszerûen látványos és mozgalmas jelenetek várnak majd ránk, de a bevetések változatosságára sem lesz panasz, így hol a frontvonalban harcolunk a repkedõ repeszek között, hol egy mesterlövészpuskával a kezünkben várjuk a célszemély felbukkanását. Egy biztos, unatkozni ezúttal sem fogunk a játékban!

:galeria:

A Battlefield 4 rajongói bizonyára sejtik, egyesek pedig már tudják, hogy az alkotásban az igazi háborús élményt a multiplayer mód nyújtja, amely természetesen ezúttal is szerves részét képezi a végeredménynek. A hatalmas rombolható területeken kialakított csataterek egyszerre akár 64 virtuális katonát is képesek fogadni, akik a jól ismert játékmódokban mérhetik majd össze tudásukat egymással, méghozzá az amerikai, az orosz és a kínai haderõ oldalán, akik közül utóbbiak abszolút újdonságnak tekinthetõk a sorozat életében is. A jól ismert opciók mellett természetesen új játékmód is várható a multiplayebe, ami a Commander Mode névre hallgat, és amit a Battlefield 2142 óta mellõznek a fejlesztõk, de a Battlefield 4-ben megújulva és kibõvülve tér majd vissza. Lényege természetesen ettõl függetlenül sem változott meg, így ezúttal is egy speciális stratégiai képernyõn követhetjük nyomon katonáinkat, akiknek nem csak tanácsokat, hanem parancsokat is oszthatunk azért, hogy megnyerjék az aktuális ütközetet.

A Frostbite 3 grafikus motornak köszönhetõen a Battlefield 4 természetesen a küllem tekintetében is óriási fejlõdést könyvelhet majd el, így látványosabb grafika, részletesebb rombolás-effekt, összességében pedig igazi újgenerációs élmény vár majd ránk. A jelek szerint tehát biztosan nem okoz csalódást idén sem a Battlefield-sorozat!

A Battlefield 4 elõrendelhetõ a GameShop-ban, Limited kiadásokban is.

Translate »