Oldal kiválasztása

Grand Theft Auto V – Lesz PC-s változat, régiókodosak lesznek a DLC-k

Grand Theft Auto V – Lesz PC-s változat, régiókodosak lesznek a DLC-k
9 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az Nvidia nemrég tartott pénzügyi beszámolót a befektetői számára, ahol a vezető beosztásban dolgozó Chris Evenden elkotyogta, PC-re is jön az állítólag régiókódos DLC-ket kapó Grand Theft Auto V.

A következő hónap, s talán az évek egyik legjobban várt megjelenése lesz a Grand Theft Auto V, ami kezdetben csak PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra érkezik. Egyelőre ugyan nincs szó asztali gépes változatról, de úgy tűnik, lesz PC-s változat is.

:galeria:

Ezt az Nvidia alkalmazottja, a vezető beosztásban dolgozó Chris Evenden hintette el, amikor a befektetőknek tartott előadást. Ezen elmondta, még mindig hihetetlen ütemben terjeszkedik a PC-s ipar, s bár a belépő szintű PC-k komoly versenyt vívnak a tabletekkel, a játékokra és munkára használt PC-k piaca még mindig dinamikusan növekszik. Az előadáson elhangzottak szeirnt még mindig nagy hányad csak böngészésre, levelek olvasására és Facebookra használja gépét, azonban akad egy réteg, akik kifejezetten a játékok miatt építenek PC-t, ők pedig ősszel olyan játékokkal játszhatnak majd, mint a Call of Duty: Ghosts, a Grand Theft Auto V és az Assassin's Creed IV.

Ezek szerint mégis csak jön majd PC-re a GTA V?

Időközben az is kiderült, hogy nem feltétlenül érdemes külföldről megrendelni a játékot, a hozzá kapott előrendelői ajándékok vagy a később megjelenő DLC-k ugyanis régiókóddal lesznek ellátva, így azok nem fognak működni.

A Grand Theft Auto V szeptember tizenhetedikén jelenik meg, PlayStation 3 és Xbox 360 platformokra.

Translate »