Oldal kiválasztása

Novemberben, 500 dolláros áron jön az új Xbox

Novemberben, 500 dolláros áron jön az új Xbox
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Paul Thurrott blogger a WhatTheTech podcast legújabb kiadásában mesélt a következő generációs Xbox árazásáról, bejelentésének és megjelenésének lehetséges időpontjáról.

Paul Thurrott, technológiai témákban otthonosan mozgó blogger nem rég a WhatTheTech podcastjának friss adásában mesélt a múlt héten sokat pletykált, állítólag állandó internetkapcsolatot igénylő következő generációs Xbox-ról. A blogger a podcastban elmondta, az új Xbox nagy bejelentésére nem áprilisban, hanem május huszonegyedikén kerül sor (ezt a The Verge is megerősítette), a konzol pedig kétféle változatban lesz majd kapható: lesz egy 500 dolláros (itthon minden bizonnyal 500 eurós) változat, illetve lesz majd egy 300 dolláros, előfizetéses verzió is. A Durango mellett az Xbox 360-ról se mond le a Microsoft, Thurrott ugyanis úgy tudja, 99 dollárért érkezik majd a "Stingray" kódnéven futó frissített modell. Az új Xbox állítólag novembertől lesz kapható.

Ez utóbbi döntés azért is érthető, mert a redmondiak ma jelentették be, hogy megváltak IPTV szolgáltatásuktól, a Mediaroomtól, amit az Ericsson vásárolt meg. A kiadott közlemény szerint a Microsoft így a jövőben minden tévés erőforrását az Xbox-ra koncentrálhatja, ezzel is folytatva azon küldetésüket, hogy igazi prémium szórakoztató szolgáltatássá terjessze ki a konzolt.

Translate »