Oldal kiválasztása

The War Z – Hat percnyi játékmenet villanás

The War Z – Hat percnyi játékmenet villanás
10 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Hammerpoint Games és az Arktos Entertainment még nyáron bejelentett nem klasszikus értelemben vett zombis MMO-jának épp zajlik a zárt bétája, így folyamatosan szivárognak a látnivalók. Most épp az IGN rögzített hat percnyi anyagot.

Ugyan a különböző online játszható MMO-kkal lassan tele a padlás, egyedi ötletekkel színesített hibridekre azért még mindig akad példa. A The War Z is ezen az úton halad, ugyanis nem egy klasszikus értelemben vett MMO-t takar a Hammerpoint Games és az Arktos Entertainment játéka. Egyrészt azért, mert küldetésalapú, de olykor társakkal együtt is játszható játékot takar a Colorado-ról mintázott nagyvárosban játszódó The War Z. Másrészt azért, mert a realizmus oltárán mindent beáldoznak a készítők, így az életbenmaradás itt valóban létkérdés. Pihennünk kell, sebeinket be kell kötöznünk, zombiharapásra orvosságot kell szednünk, innunk és ennünk kell, s eközben arra is ügyelnünk kell, hogy lehetőség szerint mindenből legyen tartalékunk is, így a gyűjtögetés is fontos eleme lesz a játékmenetnek. Persze, ha szeretnénk időt spórolni, akkor valós pénzért cserébe pillanatok alatt feltölthetjük hiányzó készleteinket, de ahogy a fejlesztők mondják, halálozás esetén minden addigi cuccunkat elveszítjük, legyen az ingyen vagy pénzért szerzett kötszer, orvosság, élelem vagy lőszer.

 

A The War Z free-to-play modellt követ, a frissítések is ingyenesen lesznek letölthetőek, a fent említett vásárlási lehetőség pedig elszórt, nehezen megtalálható kereskedőknél lesz csak elérhető.

Translate »