Oldal kiválasztása

Tom Clancy’s H.A.W.X. – Késik a PC-s megjelenés

Tom Clancy’s H.A.W.X. – Késik a PC-s megjelenés
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A tervezettnél egy héttel később jelenik meg a Tom Clancy’s H.A.W.X. PC-s verziója, míg a konzolos verziók már most péntektől kaphatók lesznek.

Hét elején befutott a Tom Clancy’s H.A.W.X. PC-s demonstrációs verziója, melyben az egyjátékos kampány két pályáján tehetjük próbra magunkat. Az kicsit több mint 1GB-os csomag kellemes betekintőt ad a játék újdonságaiba, erényeibe és gyengéibe, így pár órányi tesztrepülés után jelenleg annyit tudunk róla mondani, hogy egy jól optimalizált, nagyon szépen kidolgozott, pergős, adrenalindús alkotással van dolgunk, ahol a repülők billentyűvel történő irányítása kicsit nehézkes, de megszokható. A küldetések változatosak és végig izgalmasak, viszont akik egy szimulátort várnak, azoknak csalódniuk kell, a Tom Clancy’s H.A.W.X. egy keményvonalas arcade produktum, abból is a jobbik fajta.

 

A személyi számítógépekre szánt verzióra azonban egy héttel többet kell várnunk, ugyanis a pénteki konzolos verziók premierje után a UbiSoft nem március 13-án, hanem március 20-án gördíti ki a csarnokokból a vasmadarakat. A halasztás mögött álló indokokra nem derült fény, így nem maradt más, mint addig is nyüstölni a demót, amit INNEN tölthettek le.

 

Translate »