Oldal kiválasztása

Batman: Arkham City – Pingvin is a rosszfiúk között?

Batman: Arkham City – Pingvin is a rosszfiúk között?
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Körvonalazódni látszik, hogy mely rosszfiúkkal kell majd farkasszemet néznie a Denevérembernek az idén októberben polcokra felmászó Batman: Arkham City-ben.

Hivatalos bejelentés ugyan még nem érkezett, de a mindig jól informált ArkhamCity.co.uk. rajongói oldal rábukkant egy ausztrál magazin interjújára, melyben a játék producerét, Dax Ginnt faggatják. Az úriember a  vele készült kérdezz-felelek során pedig megerősítette, hogy az októberre datált Arkham City-ben Batmannek olyan jól ismert ellenségekkel kell szembenéznie, mint Joker, Harley Quinn, Two face, Catwoman, Mr Freeze, Black Mask, Zsasz, Calendar Man, Hugo Strange, The Riddler és The Penguin.

 

Utóbbiról egy szkennelt fotó is akad, azonban a VG247 úgy tudja, a kiszivárgott kép, és az interjú, egy olyan újságból származik (Australian Sunday Herald), mely nem is létezik, bár az tény, hogy a producer két ausztrál lapnak is nyilatkozott nemrég a játék kapcsán. A Rocksteady egyelőre nem kommentálta a dolgot.

 

Ami viszont biztos, hogy a folytatásban Harley Quinn hangját nem Arleen Sorkin, hanem Tara Strong fogja majd kölcsönözni. A Batman: Arkham City Xbox 360-ra, PS3-ra és PC-re készül, Európában pedig október huszonegyedikén fog megjelenni.

Translate »