Oldal kiválasztása

Bioshock 2 – Megerősítették a multiplayer módot!

Bioshock 2 – Megerősítették a multiplayer módot!

A hétvégi pletykaáradatot továbbra is cáfolja a 2K csapata, azonban a Kotaku kémeinek friss jelentése atombiztosnak tűnik. Az internetes blog szerint többjátékos támogatással érkezik a Bioshock 2.

A Bioshock folytatásának hivatalos bejelentése óta nem leplezett le konkrétumot a játékot készítő 2K csapata, így mindenki tűkön ülve várja már a világ egyik legnagyobb nyomtatott magazinjának, a Game Informer április számának megjelenését, melyben közel tíz oldalas előzetesben leplezik le a második rész részleteit. A múlt héten ugyan kiszivárogtak képek és információk, ezek hitelességét a 2K cáfolta, így abszolút nem biztos, hogy azok valóságalapja megalapozott, ellenben a mostani hírnek talán jobban hihetünk.

 

A Kotaku illetékesei ugyanis kiderítették – szintén az említett magazinból -, hogy a Bioshock 2 az egyjátékos kampány mellett biztosan kap multiplayer funkciót, igaz az nem derül ki, hogy pontosan milyen játékmódokban tehetjük majd próbára magunkat. A szóbeszédet a Shacknews is megerősítette, így szinte biztosra vehető, hogy ami hiányzott az első részből, azt most megkapjuk a folytatásban, bár mint mondottam, kérdéses milyen formában.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »