Oldal kiválasztása

Battlefield 3 – Physical Warfare Pack részletek

Battlefield 3 – Physical Warfare Pack részletek
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Lehullt a lepel a Game és a Gamestation áruházakban előrendelhető Battlefield 3: Physical Warfare Pack teljes tartalmáról, melyek között a szokásos extrákat találjuk majd.

A Physical Warfare Pack a novemberre időzített alapjáték mellett tartalmazni fogja a már jól ismert Back to Karkand térképet, mely a Frosbite 2 motor képességeinek megfelelően lesz feltuningolva, valamint négy másik olyan helyszínt, ami a rajongók nagy kedvence volt a sorozat darabjaiból. Kapunk speciális csúzlikat is, úgy mint a Type 88 könnyű gépfegyvert, amihez támaszték is jár, vagy az SKS mesterlövész puskát, ami hordozójának további lopakodó képességet is ad. A közelharc szerelmesei egy félautomata DAO-12 puskával apríthatnak majd.

 

Emellett Niklas Fegraeus, a Battlefield 3 vezető dizjnere a játék hivatalos blogján megerősítette, a játék premierjét követően ugyanolyan magas színvonaló letölthető tartalmakat szeretnének majd kiadni, amiket a Bad Company 2 esetében, így minden bizonnyal Battlefield: Bad Company 2 Vietnamhoz hasonló masszív bővítéseket kaphat a harmadik rész. Ennek megfelelően már most elkezdtek dolgozni a bővítményeken.

Translate »