Oldal kiválasztása

Európában is kapható lesz a Nintendo Wii ünnepi kiszerelése

Európában is kapható lesz a Nintendo Wii ünnepi kiszerelése
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A múlt héten bemutatott, akkor még kizárólag Japán számára bejelentett, piros színű Nintendo Wii európai kitérőt is tesz, pusz érkezik szintén ünnepi díszítésben a DSi XL is.

Örömmel jelentjük, hogy koránt sincs vége Super Mario születésnapi meglepetéseinek. A Nintendo a mai nappal bejelenti limitált példányszámban megjelenő két különleges hardver csomagját az ünnepi hangulatban piros színben pompázó DSiXL-t és Wii-t. Először a New Super Mario Bros. Nintendo DSi XL Special Edition Csomag kerül a boltokba október 22-én, mely egy piros színű, Super Mario karakter ikonokkal díszített DSiXL-t és egy New Super Mario Bros. DS szoftvert tartalmaz majd. 
 
A New Super Mario Bros. Wii Csomag október 29-én érkezik Európába és egy különleges piros színű Wii-t, piros Wii Remote Plus-t és piros színű Nunchuk-ot, valamint három játékot tartalmaz majd, úgy, mint a New Super Mario Bros. Wii és a Wii Sports, továbbá Mario első színre lépése előtti tisztelgésül a Donkey Kong eredeti kiadása előtelepítve a Wii-re. A New Super Mario Bros. Wii-ben most először lesz lehetősége egyszerre négy játékosnak megtapasztalni az akció dús Mario platform játék izgalmait a New Super Mario Bros. Nintendo DS változatában pedig nyolc világon és 80 pályán vezethetjük végig Mario-t Bowser elleni örök harcában Peach hercegnő megmentéséért. 
Translate »