Oldal kiválasztása

Exkluzív címekkel erősít idén a Playstation 3

Exkluzív címekkel erősít idén a Playstation 3
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az Official PlayStation Magazine holland kiadásának legfrissebb számában árulkodó jeleket találtunk, melyek szerint a következő hónapban egy exkluzív PS3-cím kerül leleplezésre. És ez csak egy lenne a sok közül idén…

Az idei esztendőben egyesek szerint a PlayStation 3 nagyot faraghat hátrányából, ugyanis több komolynak ígérkező exkluzív cím is napvilágot lát a Sony next-gen konzoljára, továbbá a jelenlegi állás szerint a következő hetekben több projektet le is lepleznek.

Első körben az Official PlayStation Magazine holland kiadásának legfrissebb számában felbukkant írás rejt kódolt utalásokat, miszerint következő, aktuális számukban egy régóta fejlesztett exkluzív címről rántják le a leplet. Állítólag mindezért Los Angeles-be utaznak, ahol a titokzatos stúdió bemutatja a szerkesztőnek a játékot. Aztán második körben David Reeves, a Sony európai képviseletének elnöke nyilatkozta, hogy idén komolyan erősíteni fognak játékfronton és több exkluzív címmel állnak majd ki a játékosok elé, mint ahogy azt tették idáig. Ha figyelembe vesszük, hogy jelenleg olyan címek ismertek, mint a Killzone 2, Heavy Rain, MAG és a God of War 3, akkor tartalmas év elé nézünk.

Hozzászólások

Translate »