Oldal kiválasztása

StarCraft II – Biztosan nem lesz LAN

StarCraft II – Biztosan nem lesz LAN

Hiába indítottak a rajongók petíciót, a StarCraft II vezető dizájnere, Chris Sigaty egy CVG-nek adott interjúban nyomatékosította, nem kap LAN-támogatást a jelenleg is zajló bétateszt jóvoltából kipróbálható második StarCraft.

Általános felháborodást keltett a Blizzard azon korábbi kijelentése, miszerint a StarCraft második része nem fog LAN-támogatást kapni. Rajongók milliói egy emberként emelték fel a hangjukat a Blizzard terve ellen, még egy petíciót is elindítottak, a stúdió azonban mindezek ellenére sem fogja beépíteni az opciót. Se most, se később, ez ugyanis a fejlesztőcsapat új elképzeléseibe nem fér bele.

 

Mindezt Chris Sigaty, a játék vezető dizájnere nyilatkozta, aki nyomatékosan kijelentette, ahhoz, hogy játszhassunk a StarCraft II-vel, folyton csatlakozva kell lennünk a Battle.net rendszerhez, az ugyanis a közhiedelemmel ellentétben nem a hardcore játékosok gyűjtőhelye. Az új elképzelés szerint a folyamatos online kapcsolat meglétével minden egyes cselekedetünket rögzít majd a Battle.net. Mindez egyértelműen azt a célt szolgálja, hogy azonnal, bármikor játékra invitálhatjuk barátainkat és e közben statisztikáink, eredményeinket és játékaink se vesznek el. A Blizzard úgy véli, ez a fajta élmény új szintre emelheti a produkciót, és ebbe az elképzelésbe nem fér meg a LAN. Sigaty arra is rámutatott, nem fog hatalmas "Battle.net gomb" az arcunkba mászni, a játék automatikusan csatlakozik a rendszerhez.

Translate »