Oldal kiválasztása

Comic-Con 09 – Marvel Ultimate Alliance 2 Taking Sides Trailer

Comic-Con 09 – Marvel Ultimate Alliance 2 Taking Sides Trailer
14 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Régen hallatott magáról a Marvel Ultimate Alliance folytatása, melyben az ismert képregénysorozat hősei ismét visszatérnek. A legújabb kedvcsináló a ma startoló Comic-Conról landolt.

A játék cselekmény a "Civil War" érában játszódik majd. A témában kevésbé jártasaknak: A Civil War – polgárháború – sorozatban a Marvel jól ismert hősei együttesen szerepelnek, viszont két frakcióra szakadnak. Az egyik csapat élén Amerika kapitány, a másikén pedig Vasember áll. A dolog pikantériája tehát, hogy nincs sematikus jó és rossz, s ennek megfelelően választhat majd a játékos, kihez kíván csatlakozni.

 

A szereplőgárdáról egyelőre annyit lehet tudni, hogy a játszható karkterek számát 20 fölé tervezik, viszont hogy pontosan kik alkotják majd ezt a huszonegynéhány főt, arról vajmi keveset tudni. Eddig  Vasember, Amerika kapitány, Hulk, Wolverine (aki Rozsomák, nem pedig Farkas), Pókember, Venom, The Thing és Fáklya biztosak. Platformok terén pedig úgy látszik, hogy a PC kivételével szinte mindenre megjelenik a játék.

 

Translate »