Folytatást kap a tavalyi esztendő egyik legjobban sikerült letölthető belső nézetű shootere, a Blacklight: Tango Down. A Retributiont ugyanaz a Zombie Studios készíti, mint az első részt.

Az IGN előzeteséből kiderül, a folytatás ugyanabban az univerzumban játszódik, mint a Tango Down, sőt, a játékmechanika központi elemei is megmaradnak, így továbbra is tapasztalati pontokat gyűjtögetünk játék közben, amiket aztán újabb kiegészítőkre, fegyverekre és eszközökre költhetünk el, amiket aztán személyre is szabhatunk. Kapunk másodlagos fegyvereket, melyek többnyire gyengébb mordályokban merül ki, de ezek is fejleszthetőek lesznek. A testreszabhatóság választott karakterünket is érinti majd, így a játékos eldöntheti, a gyorsabb mozgás érdekében könnyűpáncélzatot használ-e, vagy a nagyobb tűzpárbajokra felkészülve nehéz gépfegyverzettel és páncélzattal indul harcba.

 

A Retributionben lesznek mechák is, illetve ahogy a játékban hívják őket: Hardsuitok. Ezeket az egyes pályákon elhelyezett konzolokon keresztül kérhetjük. Lehetőségünk lesz ezeket is személyre szabni, a készítők ugyanis tiznkét különböző képességet biztosítanak majd a számunkra, melyekből ötöt használhatunk fel.

 

Bemutatkoznak a HRV-k is, amivel a falakon keresztül láthatjuk az ellenséges katonákat. Ez ellen lesznek a különböző HRV csapdák, amivel megtévesztő holografikus katonákat vetíthetünk majd ki.

 

A játék bétatesztje az év második felében rajtol el, a készítők havonta terveznek frissítéseket, míg két havonta friss pályákat tesznek majd közzé. A Zombie Studios egyelőre nem tudja, milyen piaci modellt használnak majd, de valószínűleg a Battlefield Play4Free-hez hasonló rendszert fogják alkalmazni. Képek a galériában.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás