Oldal kiválasztása

FRISSÍTVE: JÁTÉKOK.hu nyereményjáték

FRISSÍTVE: JÁTÉKOK.hu nyereményjáték
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Aktuális akciónkban egy X360-as Mass Effect 2-öt, egy X360-as Army of Two: The 40th Day-t és egy szintén X360-as Guitar Hero: Van Halent sorsolunk ki.

Legújabb nyereményjátékunkban sem hagyunk cserben Titeket, ráadásul az idén először egyszerre több címet is kínálunk. A február végéig tartó akcióban olyan remek játékokért indulhattok harcba, mint a sikert sikerre halmozó Mass Effect 2, vagy a Salem és Rios visszatérését bemutató Army of Two: The 40th Day, aki pedig egy kis zenélésre vágyik, az a Guitar Hero új mellékágával, a Van Halennel találhatja meg számításait. Mindhárom szoftver X360 konzolra kerül kisorsolásra, a nyereményeket pedig az Electronic Arts és a BSC Kft. ajánlotta fel.

 

Ahhoz hogy részt vehess a nyereményjátékban nem kell túl nagy ördöngösséget tenned. Ha regisztrált felhasználók vagytok, akkor a fejléc alatt található nyereményjáték menüre kattintani és helyesen válaszolni a feltett, nagyon egyszerű kérdésekre, ha pedig csak most vagytok itt először, akkor előzetesen regisztrálni, majd az előbb említett műveletet végrehajtani.

 

A nyereményjáték 2010. február 9-én vette kezdetét, és 2010. február 24-én zárjuk le a sorsolást. A nyertest e-mailben értesítjük, nyereményét pedig postai úton veheti majd át. Sok sikert kíván a JÁTÉKOK.hu szerkesztősége, valamint az Electronic Arts és a BSC Kft.

 

Frissítve: 2010.02.24. 16:26:35

 

A helyes válaszok:

1. Hogy hívják a Mass Effect 2 hősét?

Shepard

2. Hogy hívják az Army of Two: The 40th Day azon rendszerét, ami meghatározza, kit támadnak az ellenfelek?

Aggro

3. Ki NEM tagja a Van Halen együttesnek?

Sammy Van Halen

 

És a nyertesek:

Mass Effect 2 (X360) – Csokis
Army of Two: The 40th Day (X360) – sharpey
Guitar Hero: Van Halen (X360) – ppgabesz

 

A nyerteseknek gratulálunk, a többieknek pedig javasoljuk, hogy próbáljanak újra szerencsét következő nyereményjátékunkban!

Hozzászólások

Translate »