Oldal kiválasztása

Battle for Azeroth pre-event közeledik

Battle for Azeroth pre-event közeledik
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Mielőtt a Battle for Azeroth felemészti a bolygót, Magni Bronzebeard a hősök segítségét kéri a haldokló világ sebének stabilizálásában. A mai naptól kezdve a World of Warcraft játékosai Silithus-ba utazhatnak, hogy felhasználják az Artifact fegyverek erejét Magni küldtetésének segítésére. Akik így cselekednek, észreveszik Artifact fegyverük egyre növekvő instabilitását… azonban különös új erőre is szert tesznek.

Mivel a Battle for Azeroth-hoz vezető eseményekre kezd fény derülni, itt az ideje, hogy a játékosok teljesítsék a Legion azon kihívásait, amelyekkel még nem birkóztak meg az új kiegészítő előtt, többek között:

  • Teljesítsd az Artifact kihívásokat: A Broken Shore-on található Mage Tower-ben található Artifact kihívás folyamatosan elérhető, így a játékosoknak több esélye van feloldani a tekintélyes Artifact kihívás kinézeteket—mielőtt a lehetőség örökre elveszik.
  • Szerezd meg a Legion raid-jutalmait: Még mindig lehetőséged van megszerezni a Violet Spellwing hátast és két Feats of Strength-et Argus the Unmaker legyőzéséért két nehézségi fokozaton. A Feats of Strength kikerül a játékból a közelgő kiegészítő előtti patch (további részletek hamarosan) során, és a hátas már nem lesz megszerezhető a Battle for Azeroth indulásával augusztus 14-én.
  • És még sok más! A First Aid képesség változásai és az utolsó esély, hogy bekerülj a Legion PvP elitje közé—tekintsd meg a blogot a World of Warcraft weboldalán az összes részletért.
Translate »