Oldal kiválasztása

Tim Schafer – Brutal Legend és Psychonauts folytatást szeretne

Tim Schafer – Brutal Legend és Psychonauts folytatást szeretne

Tim Schafer, a hamarosan megjelenő Brutal Legend és a fantasztikus, de sajnos komoly bukásként elkönyvelt Psychonauts készítője egy interjúban arról mesélt, szeretné folytatni mindkét kalandot.

Tim Schafer a Shacknews-nak adott interjút, melyben a hamarosan megjelenő Brutal Legendről, és annak lehetséges folytatásáról is mesélt az úriember.

 

Az interjúban Shafer elárulta, hogy rengeteg története van, és amikor egy játék fejlesztésébe vág rengeteg háttérmunkát, kutatást végez, komoly háttérsztorikat ír a szereplőkhöz. Így mindig hatalmas, epikus sztorikat kalapál össze, amiknek végül egy kis szeletét látják viszont a játékosok, így nem kizárt, hogy folytatást kap majd a Brutal Legend, de előbb meglátja a Double Fine és az EA, mennyire is rajonganak majd a játékosok az érdekes játékért.

 

Schafert korábbi alkotásáról a méltatlanul mellőzött és komoly anyagi bukást elkönyvelt Psychonauts-ról is faggatták. Az úriember ezen alkotásánál se tartja kizártnak, hogy egyszer folytatást kap majd a játék.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »