Oldal kiválasztása

Moziverzum: Friss videók és képek Hollywoodból!

Moziverzum: Friss videók és képek Hollywoodból!
14 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Rengeteg minden történt Hollywoodban az elmúlt napokban. Új kedvcsinálókra és érdekességekre derül fény, ha beljebb fáradtok!Batman – The Dark Knight:

A legfrissebb videóban a júliusban mozikba kerülő második Nolan-féle Denevérember mozi gonosz karakteréről, Jokerről esik szó. Ezútta a vigyori főgonosz segítőinek maszkjáról  tudhatunk meg többet. Kicsit olyan ez, mint a korábban már látott Indiana Jones IV jelmezéről készült kulisszatitkok videó, csak itt a bohóc maszkok készültéről tudhatunk meg többet. Rajongóknak kötelező!


Prince of Persia – The Sands of Time:

Újabb neves színésszel bővült a Prince of Persia mozi stáblistája. A herceget alakító Jake Gyllenhaal, illetve Gemma Arterton valamint Alfred Molina mellé Ben Kingsley csatlakozott. A Jerry Bruckheimer nevével fémjelzett 2009-ben mozikba kerülő alkotás új szereplője valószínűleg Nizamot formálja meg, aki ugyebár saját testvérével, Shahrman királlyal  végzett a játékban, hogy hatalomra jusson. A forgatások idén júliusban kezdődnek Angliában és Marokkóban.

Spider-Man 4:

Május végén már szóba került a negyedik Pókember és az akkor felreppenő szóbeszédek némelyikét most az előző három epizód rendezője, Sam Raimi el is oszlatta. A direktor egy interjúban jelezte, hogy nagyon szeretné, ha Ő rendezhetné a negyedik epizódot is, azonban egyelőre még a forgatókönyvre , amit James Vanderbilt vet papírra. Ha elnyeri Raimi tetszését a skript és a Sony is továbbra őt szeretné látni a rendezői székben, akkor semmi akadálya, hogy Ő rendezze a következő epizódot. Arra a kérdésre, hogy vajon visszatér-e Kirsten Dunst, illetve Toby Maguire csak annyit mondott, hogy nem tervezi, hogy újra castingot hirdessen a két színész megformált karaktereire, de konkrétumot csak akkor tud mondani, ha megkapta a rendezés jogát, amit nagyon, de nagyon szeretne.

Madagascar –  Escape 2 Africa:

A DreamWorks nem hagyhatta ki, hogy elkészítse a förtelmesen pocsékra és unalmasra sikeredett Madagaszkár második felvonását, melyben a jól ismert karakterek, Alex az oroszlán, Marty a zebra, Melman a zsiráf és Gloria a víziló garantált visszatérők. A második rész cselekménye ott veszi fel a szálat, ahol az első letette a lantot. Azaz miután hőseink megszöktek a New York-i állatkertből egy gyönyörű sziget dzsungelében találtak új otthonra, azonban mértéktelen honvágyuk hazaszólítja őket. Útnak indulnak hát, de ahogy az lenni szokott a saját kézzel kovácsolt repülő nem éri el végső állomását, és Afrika szavannái között landolnak a szerencsétlenek. A kedvcsináló sajnos beágyazható formában egyelőre nem elérhető, így katt ide érte!

UPDATE: Közben sikerült szert tenni a flash formátumra!

Wanted:

A Mark Millar képregénye alapján készülő Wanted-ban a 25 éves Wesley Gibson történetével ismerkedhetünk meg. Wes egy igazi pancser, akiről apja halála után kiderül, hogy egy titkos társaság tagjaként valószínűleg a világ megmentése lesz élete fő célja. Számára ismeretlen, ámbár mélyen benne lakozó képességeinek köszönhetően a leghajmereszőbb küldetéseket is játszi könnyedséggel teljesíti, melyben nagy segítségére lesz a gyönyörű Fox, azaz Angelina Jolie. Bemutató június 27-én.

X-Files – I Want to Beleive:

A július 25-én mozikba kerülő egész estés X-Akták mozi egy teljesen különálló, a sorozatoktól független produkció lesz. Scully és Murder ismét egy rejtélyes ügy nyomába ered, de hogy sikerül-e megoldani a rejtélyt, az majd egy hónap múlva kiderül. Addig is lessétek meg a második kedvcsinálót, mely új jelenetekkel borzolja a kedélyeket.

Translate »