Oldal kiválasztása

PES 2010 és Brutal Legend demó érkezik holnap

PES 2010 és Brutal Legend demó érkezik holnap

Holnap két remekbe szabott alkotás próbaverziója is elérhetővé válik. A GAMESCom-on bejelentett Brutal Legend demó mellett a Pro Evolution Soccer 2010 demonstrációs verziója is letölthető lesz.

Ahogy azt korábban jelentettük, szeptember 17-én debütál a Tim Schaffer nevével fémjelzett Double Fine által dédelgetett Brutal Legend demója, ami PS3-ra és X360-ra lesz tölthető. A játékban Eddie Riggs-szel kell megszabadítanunk az emberiséget a barbár elnyomóktól, ehhez pedig a rock zene erejét kell segítségül hívnunk. A teljes, dobozos verzió október 30-án fog megjelenni.

 

Holnap egy másik kipróbálható verziónak is örülhetünk, ugyanis a FIFA 10 demója után a rivális PES 10 is megkapja a maga próbaverzióját. A Konami tájékoztatása szerint mindhárom érintett platformra elérhető lesz a demó, mely két klubcsapatot, a Liverpoolt és a Barcelonát, valamint négy nemzeti csapatot, a spanyol, a francia, az olasz és a német válogatott tizenegyét tartalmazza majd. A választott csapatok bármelyikével egy öt perces mérkőzés erejéig ismerkedhetünk a produktummal.

Translate »