Oldal kiválasztása

Modern Warfare 2- Érkezik az Xbox 360 Limited Edition

Modern Warfare 2- Érkezik az Xbox 360 Limited Edition

A Microsoft és az Activision a Modern Warfare 2 című játék megjelenésével egyidőben bemutatja a 250 GB-os merevlemezzel és két kontrollerrel kapható különleges Xbox360 konzolt.

Az Xbox 360 és az Activision Publishing Inc. bemutatta azt a különleges fegyvert, amellyel minden konzolrajongó magabiztosan vonulhat a csatába, hiszen közeleg az év egyik legjobban várt játéka a Modern Warfare 2.
 

Ez a szuperfegyver nem más, mint az ”Xbox 360 Modern Warfare 2 Limited Edition” néven az üzletekbe kerülő különleges konzol. A legsikeresebb FPS stílusú játék a Call of Duty4:Modern Warfare folytatásaként megjelenő Modern Warfare 2 című játék adta az inspirációt a limitált kiadás elkészítéséhez, amely minden bizonnyal megtestesíti a Call of Duty sorozat rajongóinak legszebb álmait is.

 

A Modern Warfare 2 2009 november 10-i megjelenését követően, november 13-tól kerül a hazai  boltok polcaira 99.999 forintos ajánlott fogyasztói áron. Ez a speciális ajánlat Magyarországon csak az 576Kbyte szaküzleteiben lesz elérhető!

 

A csomag tartalmazza az exkluzív festéssel díszített Xbox 360 konzolt, 250 GB-os merevlemezzel és két Xbox 360 vezetéknélküli kontrollerrel kiegészítve valamint a Modern Warfare 2 című játék egy példányát.

 

"A rajongóknak már járt egy ilyen konzol, amely 250GB-os merevlemezével várja a közeljövőben érkező letölthető tartalmak sokaságát, mint például az első két Modern Warfare 2 game Add-ont (kiegészítőt) amelyek először Xbox LIVE-on lesznek elérhetők.” – nyilatkozta a bejelentéssel kapcsolatban David Gosen az Microsoft Xbox 360 EMEA régiójának alelnöke.

 
 
 
 

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »