Oldal kiválasztása

Borderlands – Megjelenés és részletek

Borderlands – Megjelenés és részletek
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Take-Two és a Brothers in Arms széria alkotói kora reggel bejelentették, hogy októberben kerül fel a polcokra a sok-sok változáson átesett sci-fi akció-RPG-je, a Borderlands.

A Gearbox elnöke és alapítója, Randy Pitchford elárulta, hogy a Pandora planétáján játszódó poszt-apokaliptikus atmoszférával övezett Borderlands végre hivatalos megjelenési dátumot kapott, így a kiadóval karöltve a felcímkézett dobozokat Európában október 23-án, az Egyesült Államokban pedig három nappal korábban érkezik a játék, mely PC mellett PS3 és X360 konzolokra lesz megvásárolható.

 

A nem régiben cel-shaded grafikai körítést kapott produkcióról mindeközben az is kiderült, hogy nemcsak tucatnyi és tucatnyi játékórán át kalandozhatunk Pandora felszínén, hanem milliónyi és milliónyi egyedi fegyvert is kreálhatunk a játékban, ugyanis az összegyűjtött eszközök és tárgyak felhasználásával gyakorlatilag kiaknázhatatlan lesz az egyedi fegyverek tárháza. Pitchford elmondása szerint a milliós nagyságrendet tessék szó szerint érteni, állítólag az X360 és a PlayStation 3 konzolok akciójáték felhozatalában található karabélyoknál is több fegyverrel apríthatunk majd a Borderlads-ben.

Hozzászólások

Translate »