Oldal kiválasztása

GTA IV – Októberben jön a The Ballad of Gay Tony

GTA IV – Októberben jön a The Ballad of Gay Tony
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Rockstar nemrég elárulta, hogy a GTA IV második letölthető tartalma, a The Ballad of Gay Tony idén októbertől lesz beszerezhető az Xbox LIVE rendszerén keresztül.

A bejelentés szerint a második, szintén exkluzív – kizárólag X360-ra lesz elérhető – letölthető tartalma, a The Ballad of Gay Tony október 29-től lesz elérhető és letölthető. A csomag 1600 MS pontba fog kerülni, ami húsz eurós árcédulát jelent, vagyis mai árfolyamon 6-7 ezer FT-nak felel meg ez az összeg. Ezzel egyidőben debütál majd a Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City csomag, mely a második DLC-t és a The Lost and Damnedet is tartalmazni fogja, ráadásul mindezt dobozos verzióban kaphatjuk kézhez.

 

Luis Lopeznek kell a bőrébe bújnunk, aki a legendás éjszakai klubok cézárja, Tony Prince-nek aka. Gay Tony-nak dolgozik rész -és teljes munkaidőben. Utóbbi esetében mint asszisztens, előbbi esetében pedig mind részmunkaidős gengszter. Feladatunk, hogy folyamatosan megküzdjünk a család és a barátok szeretetéért, megbecsüléséért és bizalmáért, miközben ügyelnünk kell rá, hogy a kialakult bizonytalanságban kiben is bízzunk meg.

Translate »