Oldal kiválasztása

Nem lesz Quake RPG

Nem lesz Quake RPG
14 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A hónap elején kötetett Zenimax-id Software házasság óta mindenki azt találgatja, vajon a Bethesda-val mostantól közreműködő csapat készít-e valamikor Quake témára épülő szerepjátékot?

Hónap elejént jelentette be a Bethesda-t is birtokló Zenimax, hogy sikeresen megállapodott a sokáig a független fejlesztők élharcosának számító id Software fejeseivel, így a Quake, a Doom vagy a Wolfenstein fejleszői a jövőben a Bethesda közreműködésével dobnak piacra minden játékot – ez alól kívétel a Rage és a Wolfenstein. Ezt leszámítva a két csapat nem szól bele egymás dolgaiba, mindkét fél azt teszi, amihez ért, vagyis játékot fejleszt.

 

Legalábbis a Bethesda fejese, Pete Hines ezzel próbált reagálni azon kérdésekre, vajon a frissen kötetett frigy lehetővé teszi-e, hogy a jövőben akár egy Quake alapokon nyugvó szerepjátékot fejlesszen a két csapat. Hines úgy véli, a jövőben ilyenre biztos nem kerül sor, mindenki a saját házatáján próbál valami maradandót alkotni, vagyis a kiadó mindenkit hagyni akar, hogy azt tegye, ami a dolga.

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »