Oldal kiválasztása

Alien Breed Evolution -Öt percnyi mozgókép

Alien Breed Evolution -Öt percnyi mozgókép
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Múlt héten jelentette be a Worms részekért is felelős Team17, hogy feltámasztják másik legendás sorozatukat, az Alien Breedet, ami ezúttal már mozgásban is megcsodálható.

Az Amiga korszak egyik legjobb produkcióit készítő Team17 múlt héten jelentette be, hogy a PSN-en és az XBLA-n keresztül támasztja fel több mint 18 esztendős franchise-t, aminek alapjául az Amigás korszakban megjelent első rész szolgál majd. A csapat jelenleg a Brightonban zajló Develop 2009 rendezvényen mutogatják játékukat, amiről a jelenlévők eddig csak ódákat zengtek, így a három felvonásban érkező Alien Breed Evolution minden bizonnyal hatalmas népszerűségnek örvend majd a rajongók körében is.

 

Az első rész öt szintből áll majd és megközelítőleg öt teljes órányi játékidővel bír, amihez külön tartalomként egy három órás co-op játékmód is társul. A három rész összesen 15-20 órányi játékidőt biztosít, és Martyn Brown, a cég feje egy mostanában tartott előadásában elhangzottak szerint közel 2,5 millió dollárt költöttek eddig a trilógia feltámasztására. A fejlesztés kezdetén 30 új embert kellett felvenniük, a gárda pedig durván 14-15 hónapon keresztül dolgozott a játékon, aminek első rész e elsőként októberben debütál az Xbox LIVE Arcade-on, majd kicsit később a PlayStation Networkön.

Hozzászólások

Translate »