Oldal kiválasztása

Változások a Battlefront II háza táján!

Változások a Battlefront II háza táján!
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Rengetegen panaszkodtak a fejlődési rendszerre, a ládák funkciójára és úgy egészében a pay-to-win-re a kristályok révén, amit közben ugye le is blokkoltak a Store-ból. A most érkezett update ezeket a dolgokat alakítja át, kisebb-nagyobb mértékben.

Természetesen minden, már megszerzett és feloldott kártyát megtarthatunk, nem kell előlről kezdeni az egészet. Minden hős, kártya, fegyver, emote, amit eddig feloldottunk, ugyanúgy megmarad, azon a fejlettségi szinten ahol volt.

Fontos változás viszont a ládák funkciója: ezek már nem tartalmazzák a kártyákat és nem is vásárolhatunk ládákat többé. Innentől csak a napi bejelentkezéssel, a mérföldkövek teljesítésével és időzített kihívásokkal szerezhetünk belőlük. A ládák csak krediteket vagy kozmetikai cuccokat tartalmaznak (emote például), de semmi, a játékmenetet befolyásoló tételt nem.

Áprilistól kezdődően közvetlenül kreditekért vagy kristályokért is vásárolhatunk magunknak új skineket. Az elsők ezek közül hamarosan érkeznek, vagyis ha valaha is álmodtál arról, hogy az ellenállás része legyél egy Rodian testében, az esélyed közeleg.

Ezek a változások nagy lépésnek számítanak, amivel tovább javítják a játék lényegét, és új tartalmaknak is megágyaznak. A folyamatos javítások mellett az elkövetkező hónapokban többféle új módot is hozzáadnak a játékhoz. Ezek közül néhány, mint a nemrégiben kiadott, korlátozott időre szóló Jetpack Cargo, radikálisan különböznek, mint bármi, amit korábban tapasztaltál a játékban.

A Star Wars Battlefront II Progression frissítése március 21-én élesedett, és a következő hetekben több tartalom jelenik meg.

Translate »