Oldal kiválasztása

E3 2009 – Modern Warfare 2 – A névváltozás és ami mögötte van

E3 2009 – Modern Warfare 2 – A névváltozás és ami mögötte van

A játék közösségi menedzsre, Robert Bowling az MTV-nek adott interjúban fejtette ki, mi is az oka, amiért elhagyták a Call of Duty előtagot aModern Warfare 2 elől.

A Call of Duty: Modern Warfare 2 bejelentésekor még teljes néven futott az Infinity Ward legújabb akciójátéka, azonban a leleplezés után nem sokkal az Activison jelezte, tessék elhagyni a Call of Duty előtagot, és a jövőben csak Modern Warfare 2-ként emlegetni a játékot. A produkció közösségi menedzsre, Robert Bowling az MTV-nek adott interjúban azonban mindenre magyarázatot adott.

 

Bowling ugyanis elárulta, hogy a döntést azért hozta meg a kiadó és az Infinity Ward, mert ez nem egy újabb Call of Duty rész, hanem ez közvetlen folytatása a Modern Warfare-nek, így a könnyebb érthetőség érdekében döntött így a két fél. Ilyen ugyan sose történt még meg a franchise történetében, de mivel egy direkt folytatásról beszélhetünk, szükségszerű volt a döntés. Amúgy meg teljesen hogy hívják a játékot, milyen előtagot biggyesztenek a Modern Warfare elé, az E3-on bebizonyosodott, hogy a játék így is tökéletes és hangulatos, és ütni fog novemberi premierjekor.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »