Oldal kiválasztása

Konami: Rekordbevételek és meglepetés bejelentés hétfőn

Konami: Rekordbevételek és meglepetés bejelentés hétfőn
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Nem kizárt, hogy május 18-án egy újabb Metal Gear játékot leplez le a Kojima Productions. Mindeközben a kiadói teendőket ellátó Konami bevételi a plafont verdesik.

Hideo Kojima legújabb projektje kapcsán jó ideje folynak a találgatások, azonban hamarosan minden kételyt eloszlat a japán úriember, ugyanis a napokban fellőtt teaser honlap szerint május 18-án, azaz jövő héten hétfőn leplezik le az új produkciót. A honlap kódhalmazai között az okosok Metal Gear és MGS betűhalmazokat véltek felfedezni, így nem kizárt, hogy egy újabb Metal Gear Solid játékkal lesz dolgunk.

 

Eközben a kiadói teendőket ellátó Konami bevételei az egekbe szöktek. Amíg a legtöbb csapat komoly veszteségeket könyvelt el a március harmincegyedikén zárult üzleti évben, addig a japánok közel 300 milliárd jen – átszámítva több, mint 3 milliárd dollár – bevételt könyvelhetett el. A kialakult eredményekben hatalmas szerepet játszott a Metal Gear Solid 4 tavalyi premierje, melyet eddig több mint 4,75 millió példányban kapkodtak el, a Metal Gear Online több mint 1,3 millió regisztrált felhasználóval rendelkezik, a Pro Evolution Soccer sorozat pedig több mint 8,48 millió korongja talált eddig gazdára.

 

Hozzászólások

Translate »