Oldal kiválasztása

GC 2010 – Crysis 2 multiplayer trailer, kétféle gyűjtői kiadvány

GC 2010 – Crysis 2 multiplayer trailer, kétféle gyűjtői kiadvány

A jövő márciusra áttolt Crysis 2 Kölnből egy friss többjátékos videóval, és a kétféle, igencsak pofás külsővel és tartalommal megtömött gyűjtői kiadvány részleteivel jelentkezett.

A CryTek tegnap bejelentette, hogy a a hamarosan napvilágot látó Crysis 2 belsőnézetű akciójátékhoz; ezek a Crysis 2 Limited Edition és a Crysis 2 Nano Edition. Mindkét kiadás különleges dobozban érkezik, és azonnali feloldásokat tartalmaz, melyek a Crysis 2 többszereplős játékmódjaiban használhatóak ki. A Limited Edition és Nano Edition már most előrendelhetőek, korlátozott számban. Az EA és a Crytek nagy örömére szolgál továbbá a zárt többjátékos béta megjelenését bejelenteni az Xbox 360® videojáték és szórakoztató rendszerre, amely idén ősszel lesz elérhető.

A Crysis 2 Limited Edition a normál kiadás árával megegyező termék, a készlet erejéig lesz elérhető, és négy darab, többszereplős játékban elengedhetetlen jellemző feloldását teszi azonnal elérhetővé:

Bónusz TP – A játékos úgy vághat bele a többszereplős csatákba, hogy elegendő tapasztalati ponttal rendelkezik majd az 5 különböző osztály fegyverkiosztásának korai hozzáféréséhez.

SCAR hologram kivetítő – A SCAR-ra szerelhető speciális kiegészítés hologram képmást jelenít meg kivetítve a játékosról, így tévesztve meg az ellenfeleket.

SCAR fegyver álca – Ez a digitális rejtőzőkészlet egyedi, álca mintázattal ruházhatja fel a játék egyik legnépszerűbb rohamfegyverét.

Platina dögcédula – Az egyedi dögcédulákból több mint 250 féle szerepel majd a programban, ezek gyűjthetőek is lesznek a Crysis 2 többszereplős játékmódjaiban, még jobban személyre szabva a harcmezőn nyüzsgő katonákat.

 

A Crysis 2 Nano Edition az igazi rajongók részére tervezett csomag, fémdobozában a Limited Edition egy példányával, továbbá egy 28 cm magas Prophet szoborral (a játék egyik hőse), amint egy New York-i taxi tetején feszít. Az exkluzív kiadás része még egy gyönyörű művészeti album is; mindezeket a játékos egy nanopáncél ihlette, egyedi hátizsákban veheti át. A Nano Edition nem kerül bolti forgalomba, nagyon alacsony példányszámban, előrendeléssel lesz hozzáférhető.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »