Oldal kiválasztása

Négymillió Resident Evil 5 a boltokban

Négymillió Resident Evil 5 a boltokban

Minden idők egyik legnagyobb példányszámával nyitott pénteken a Resident Evil 5 világszerte. A Capcom mintegy négymillió korongot szállított le a boltokba.

Tizenharmadik születésnapját ünnepli a Resident Evil franchise, ami több mint negyvenmillió eladott példányszámmal büszkélkedhet és aminek legújabb darabja, a Resident Evil 5 múlt hét pénteken került fel a polcokra. A  játék a megjelenésekor közel négymillió példánnyal járult hozzá az összmutatóhoz. A Capcom világszerte ennyi példányban szállította le az ötödik részt, így ekkora mennyiségen osztoznak Észak-Amerika és Európa játékboltjai, hiszen a japánok már egy héttel korábban megkapták az afrikai zombivadászatot, ahol a két platformra – PS3 és X360 – eddig összesen 400 000 darabot értékesítettek.

 

A kiadó valószínűleg azért szórta teli ennyi Resident Evil 5-tel a boltokat, mert pár héttel ezelőtt fellőtt demonstrációs verzió hatalmas népszerűségnek örvendett. Az Xbox LIVE Marketplacen és a PlayStation Store-on keresztül közel négymillióan töltötték le a demót.

Translate »