Oldal kiválasztása

Információk a Watchmen: The End is Nigh Part II-ről

Információk a Watchmen: The End is Nigh Part II-ről
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Friss, ropogós részletek láttak napvilágot az epizódikus formában elérhető Watchmen játék második felvonásáról, melyben némi pornográfia is jelen lesz.

A Warner Bros. Interactive Entertainment a Deadline Games legényeit bízta meg a március elején mozikba kerülő Watchmen játékadaptációjának elkészítésével, amit a fejlesztők két felvonásban tálaltak. Az első epizód a film premierjével egyidőben debütált a világhálón és közel 20 dollárért cserébe tölthették le a rajongók. A folytatás valószínűleg hasonló árcédulát kap, melyről most végre napvilágot láttak az első konkrétumok.

 

A Watchmen: The End is Nigh Part II-ben ismét Rorschachot és Nite Owl II-t irányíthatjuk, akik egy pornószínésznő zaklatója után nyomoznak, így olyan helyszíneken is megfordulunk majd, mint a helyi sztriptízbár, ahol a képregény romlott világához hűen a fejlesztők nem spórolnak majd a cicikkel és minden egyéb erotikus jelenettel. Az ígéretek szerint a "szórakozóhelyen" go-go táncoslányok riszálják magukat, peep-show kabinokban pihenhetjük ki napi fáradalmainkat, a háttérben pedig pornófilmeket vetítenek.

 

A Watchmen: The End is Nigh Part II még nem kapott pontos megjelenési dátumot, de jól informáltak szerint a film DVD megjelenésével egyidőben debütálhat a folytatás, ami PC-re, PS3-ra és X360-ra teszi tiszteletét.

Translate »