Oldal kiválasztása

Moziverzum: Friss videók és képek Hollywoodból!

Moziverzum: Friss videók és képek Hollywoodból!

Gőzerővel tombol San Diego-ban az idei Comic-Con, ahonnan rengeteg érdekességet kaptunk. Új Max Payne plakátok, vadonatúj The Day the Earth Stood Still pószterek, friss RocknRolla kedvcsináló, még frissebb Resident Evil: Degeneration mozgókép, Red Sonja plakát, Gears of War és God of War filmadaptáció részletek. Fáradjatok beljebb!God of War:

A Sony konzolgenerációnak egyik legismertebb darabja, a God of War is filmadaptációt kap, így Kratos a jövőben nemcsak tévénk előtt próbál szembeszállni az istenekkel, hanem hamarosan szélesvásznon is tesz egy próbát. A Universal által felkarolt projekt munkálatai köszönik jól haladnak. A forgatókönyv a napokban készült el, melyet az a David Self vetett papírra, aki korábban a Kárhozat Újtával már bizonyított. A stúdió a rendezői székbe sem egy nyeretlen két évest ültet, ugyanis a választás arra a Brett Ratnerre esett, aki a Csúcsformában-mozik mellett számos Prison Break epizódot is rendezett.

Gears of War:

Hollywood egy másik sikeres játékra is szemet vetett. Igaz, ezúttal a Sony konkurensének, a Microsoftnak egyik kasszarobbantó termékéről, a Gears of War-ról van szó, melyben Marcus Felix és elitcsapata próbálja megmenteni az utolsó életben maradt maroknyi embersereget a Locust hordák végzetes csapásától. Jelenlegi információnk szerint a Legendary Pictures kezébe kerültek a jogok, míg a forgatókönyvet az a Chris Morgan, aki középszerű munkáiról – The Fast and the Furious: Tokyo Drift -híres, így ez nem igazán ad okot a bizakodásra. A rendező személye azonban újabb reményt csal arcunkra, ugyanis a Die Hard 4 direktora, Len Wiseman válalta a rendezést.

Max Payne:

Ismét egy kultikus játék filmadaptációjáról van szó, melyet jelenleg a főbb színészek népszerűsítenek San Diego-ban a Comic-Conon, ahonnan két vadonatúj plakát is befutott. A filmről egyelőre annyit tudni, hogy hűen követi majd a finn Remedy játékának történetét, azaz Max családja brutális kivégzése után szembeszáll a korrupt zsernyákokkal, az alvilággal és mindenkivel aki az útjába került. A megkeseredett detektív szerepében Mark Wahlberg feszít, míg a titokzatos Monát Mila Kunis formálja majd meg. John Moore, a rendező a Comic-Conon elárulta, hogy különböző nézőpontokat alkalmazott a forgatáskor, mert célja, hogy a néző Payne bőrébe bújva élvezze végig a filmet, illetve a tökéletes látvány elérése érdekében egy speciális kamerával rögzítették a jeleneteket, mely ezer képkockát rögzít másodpercenként, így szinte tetszőleges mértékű lassítást tesz lehetővé.

Star Wars – Clone Wars:

Augusztus 15-én kerül mozikba a Cartoon Networkön nagy sikerrel vetített mini-sorozat egész estés, szélesvásznú verziója, mely a második epizód és a harmadik epizód között tátongó hatalmas űrt hivatott elmesélni, így megismerkedhetünk Griveous tábornok előzményeivel, Dooku gróf elmenekülése után szőtt cselszövéseivel, illetve az intergalaktikus háború főbb, valójában igencsak lényeges pillanataival is. A videóban Anakin és Obi-Wan vezetik csatába a klónhadsereget.


RocknRolla:

Guy Ritchie a förtelmesen pocsékra sikeredett Revolver után úgy fest, hogy ismét magára talált és a Blöffben, valamint A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső után ismét a hamisíthatatlan gengszter világ legmélyére nyúl. Egyedi látványbeli megoldások, hihetetlenül laza, tökös, mindenre elszánt és nem utolsó sorban érdekes karakterek, csavaros, minden hájjal megkent sztori, ütős, igényesen összeválogatott zene és egy hatalmas nagy balhé. Guy Ritchie is back!

Aki pedig lemaradt az első kedvcsinálóról, az most pótolhatja a kimaradást!

Red Sonja:

Robert Rodriguez ezúttal kedvesével, Rose McGowannal karöltve próbálják tető alá hozni a barbár amazon csaj történetét, mely egyszer már debütált szélesvásznon. Akkor Brigitte Nielsen bújt bikinibe, hogy hatalmas kardjával csapjon rendet Conan univerzumában. A készülő remake-ben természetesen McGowan formálná meg a gyönyörű hölgyeményt, aki a most megkaparintott plakátok alapján tényleg bombasztikusan fest majd.

The Day the Earth Stood Still:

A 20th Century Fox december 12-én tűzi műsorra az 1951-es film remake-jét, melyben Klaatu  – Keanu Reeves – egy hatalmas robot társaságában érkezik bolygónkra, hogy figyelmeztesse  Föld lakosságát. Ha nem fejezik be aggresszív magatartásukat, akkor a planétánkat figyelő fajok fognak revansot venni.

Resident Evil – Degeneration:

A történet szerint hét évvel a Raccoon City-ben történt incidenst követően játszódik, tehát valamikor 2005-ben járunk és ismét a T-vírus szedi majd áldozatait, de ezúttal egy repülőtér lesz az események fő helyszíne. A videóban felbukkan jó pár korábbi ismerős, úgy mint Leon vagy második epizódbeli partnere, Claire Redfield. A második, Comic-Conról befutott trailer alant leshető!

Translate »