Oldal kiválasztása

The Agency – Üzletelj valódi pénzzel

The Agency – Üzletelj valódi pénzzel

A Sony legújabb MMO-ja az idei év végén kerül a boltokba és a most kiszivárgott infó szerint valódi pénzzel üzletelhetünk.

A Sony egy újabb MMO-val lép be a hatalmas anyagi haszonnal kecsegtető online piacra. A sok-sok sci-fi és fantasy téma helyett a japánok egy ttkosügynök életét szeretnék elénk tárni.

A történet szerint két különböző csoportosuláshoz csatlakozhatunk majd a játék elején. A UNITE névre keresztelt csoport a jó oldal védelmezője. Precíz, pontos tagokból áll, akik csakis a rossz fiúk likvidilását hajlandó elvégezni. Ezzel szemben a ParaGON inkább egy elit kommandóhoz hasonlítható. Zsoldosokból áll a csapat, akik annak dolgoznak, akik a legjobban megfizetik őket. Ennek megfelelően a csendes gyilkolások is elmaradnak ezen az oldalon, hiszen előbb lőnek halomra mindenkit, minthogy egy Bond-szerű trükkös kütyővel eliminálják a célpontot.

A japánok terve szerint szokatlan módon valós pénzzel lehet majd kereskedni a kém témát feszegető MMO-ban. Hogy pontosan ezt hogyan akarják megvalósítani, arról nem esett szó, de a Live Gamerrel kötött egyezség csakis jót irányoz előre a terv kivitelezésében.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »