Oldal kiválasztása

EyeToy: Kinetic Combat

EyeToy: Kinetic Combat

Egyszerre szórakozás és testedzés: égesd el a napi kalóriafelesleget az EyeToy: Kinetic Combattal.Mindenki tudja, hogy a kiegyensúlyozott életvitel, a helyes táplálkozás és a rendszeres testmozgás adják a kulcsot testünk egészségének megőrzéséhez. De néha megesik, hogy a stressz, a finom ételek csábítása kibillent minket a kiegyensúlyozott életvitelből. Ha szeretnél ez ellen tenni valamit, akkor vedd szemügyre a Combat Calorie Counter kalóriaszámlálót, amelynek alapja a PlayStation2 új, harcművészeti ihletésű játéka, az EyeToy: Kinetic Combat.

A Combat Calorie Counter megmutatja, hogy a Kinetic Combat gyakorlatok bizonyos kombinációival hogyan tudod leégetni magadról a hizlaló ételekkel és italokkal bevitt plusz kalóriákat. A gyakorlatok a Kinetic Combat négy edzési zónájából valók, és többféle technikát tartalmaznak, hogy az edzés mindig változatos és szórakoztató legyen.

Szóval, ha legközelebb vacsorázni mész a barátnőddel, és megiszol egy pohár bort – láss hozzá az edzéshez:

Egy pohár bor 120 ml, ami nagyjából 87 kalóriát jelent
Harcművészeti edzésadag: sorozat rúgások 9 percig.
Ezeket a gyakorlatokat fogod elvégezni: Tigrisfarok-rúgás, térd és elülső rúgás.

Ha egy kellemes bolognai spagettit fogyasztottál el – szállj ki a fotelből, és tarts egy kis állóképességi edzést:

Egy tányér bolognai spagetti = kb. 231 kalória
Harcművészeti edzésadag:  sorozat rúgások 8 percig, 3 perces állóképességi edzés, 3 perces ügyességi edzés és 9 perc küzdés.  
Ezeket a gyakorlatokat fogod elvégezni: Félhold Rúgás, Taposó Rúgás, Elülső Rúgás és Magas Kígyó Blokkolás.

Ha pedig egy szelet csokitortával kényeztetted magad ebéd után – ideje kicsit ütögetni:

Egy szelet csokitorta = kb. 210 kalória
Harcművészeti edzésadag:  ütések gyakorlása 10 percig, 3 perces állóképességi edzés és 9 perc küzdés.  
Ezeket a gyakorlatokat fogod elvégezni: Vízihullám Ütés, Kettős Tigriskarom-csapás és Magas Ájtatos Manó Kampókéz-gyakorlat.

A kalóriaszámlálón találsz olyasmiket is, hogy egy pohár tejturmix, egy hamburger, egy szelet pizza és egy gombóc csokifagylalt.

A Kinetic Combattal teljes otthoni fitness rendszert kapsz személyi edzővel, a nap huszonnégy órájában, a hét minden napján. Az egyedülálló Motion Matching (mozgáskövető) technológia és az EyeToy kamera révén teljesen interaktív edzéseket végezhetsz. Az EyeToy kamera valósidőben rögzíti a felhasználó mozdulatait, amelyek a képernyőn is megjelennek. A képernyőn aztán valósidőben hozzáillesztik a mozdulataidat Leon, harcművészeti edződ mozgásához, így aztán ellenőrizheted, hol volt jó, és hol volt rossz a Te mozgásod. Így elképesztő pontossággal tudsz edzeni, ráadásul személyre szóló visszajelzést és motiválást kaphatsz.  

A Kinetic Combat alapja az ősi Hung Gar Kung Fu rendszer, a mai Kung Fu elődje. Ez a harcművészeti rendszer aerob és anaerob gyakorlatok kombinációival dolgozik, így a felhasználók általános fittségét javítja.  

A Kinetic Combat motiváló, interaktív és nagyszerű kalóriaégető rendszer, amellyel saját otthonodba viheted ezt az egyedülálló, harcművészeti szellemű testmozgást.

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »