A dán székhelyű csapat jelenleg gőzerővel dolgozik a Kane & Lynch folytatásán, de egy napokban készült interjúban azért másról is szó esett, nem csak a páros új kalandjáról.

Így derült ki, hogy a megjelenésekor nagy port kavart Kane & Lynch: Dead Men debütálása óta egész szép számban kelt el, ugyanis a kritikusok körében megbukott cím a kasszáknál egész jól teljesített. A dán székhelyű stúdió ugyanis állítja, a premier óta több mint 1,7 millió koronggal büszkélkedhet a furcsa páros története.

 

Az interjú során szó esett a Freedom Fighters 2004-ben bejelentett folytatásáról is, amiről azóta se hallottunk. Karsten Lund, a Kane & Lynch 2: Dog Days direktora nem volt hajlandó kommentálni a kérdést, ami a második részre irányult, pedig a 2003-ban megjelent első rész kellemes perceket okozott szerkesztőségünk számára is. Ez volt a csapat történetének egyetlen olyan játéka, amit nem az EIDOS adott ki, hanem az Electronic Arts. A Freedom Fighters hét évvel ezelőtt PC mellett Xbox-ra, GameCube-ra és PS2-re jelent meg.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás