Oldal kiválasztása

FIFA 07 hivatalos magyar bejelentés

FIFA 07 hivatalos magyar bejelentés
16 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Bár a 2006-os FIFA Világbajnokságnak már vége, mégsem kell további négy évet várnod, hogy újra átélhesd a nemzetközi futballvilág legnagyobb eseményeit! Az Electronic Arts FIFA 07 játéka ismét testközelbe hozza a sportág legnagyobb sztárjait, köztük Ronaldinho-t, Rooney-t és Kaka-t.A FIFA 07 teljes hitelességgel vette át a világ legjobb csapatainak licenceit, beleértve az MLS-t (Major League Soccer – Amerikai Fociliga), az észak-amerikai Mexikói 1. osztályt, valamint további 26 csapatot, 20 különböző országból. Idén minden eszköz a kezedben lesz ahhoz, hogy Te alakítsd csapatod sorsát az EA SPORTS™ Interaktív Ligájában, egy vadonatúj online játékban, ami lehetővé teszi, hogy csapataidat az ellendrukkerek által irányított együttesek ellen uszítsd. Az Interaktív Liga felvonultatja az Futball Szövetség Premier Ligáját, a Bundesligát, a Francia Fociligát és a Mexikói 1. osztály csapatait is. Ismerd meg a jövő online játékát, amelyben a való világnak megfelelő menetrend szerint játszhatod mérkőzéseidet. Amikor ők játszanak, Te is játszol. Kövesd figyelemmel csapatod fejlődését, hogy az összesített eredmények alapján meghatározd helyét a ligák rangsorában. Most csúcsra törhetsz, hogy elnyerd a dicsőséget játékosaidnak. Ebben az évben Te lehetsz a mérvadó!

“Folyamatosan fejlesztjük a játékot, és ebben az évben, az új online Interaktív Liga összehozza a futballrajongókat a világ minden tájáról, megadva dicsőség vagy akár a szégyenletes bukás lehetőségét is” – mondta Joe Booth, a FIFA 07 producere.

Az EA SPORTS™ által forgalmazott játékról a 15 különböző nyelven elérhető www.fifa07.ea.com oldalon tudhatsz meg többet. A weblap bemutatja a játék fontos jellemzőit és újdonságait, sőt, hamarosan bemutató videókkal is frissül.

Ebben az évben, az új A.I. (Artificial Intelligence – Mesterséges Intelligencia) funkció gondoskodik róla, hogy 11 játékosod valódi döntéseket hozhasson, vagy éppen jól helyezkedjen a pályán és úgy passzolhasson, mint a profik. A játékmotor alapos átalakításának eredményeképp most igazi taktikákat alkalmazhatsz, villámgyors döntéseket hozhatsz és a valódi játékosok fejével gondolkozhatsz, hogy csapatodat a győzelem felé vezesd. Figyeld, ahogy játékosaid tolakodnak és küzdenek a labda megszerzéséért. A világ szupersztárjainak élethűségét élvezheted, akik a rájuk jellemző mozgásokat és játékstílust produkálják, illetve kihasználhatod a kifinomultabb passz-mechanizmust, ami nagyobb kontrollt ad a finom labdamozgások irányításához, a hajszálpontos célzáshoz vagy az erős sorozatpasszokhoz. Ezen kívül előre és hátra is pörgetheted a labdát, hogy még kreatívabb lehess.

Vállald be a Manager Mode kihívását! A játékosok értéke és fizetése még valódibbá teszi a játékot. A menedzseri döntések révén ugyanis kézzelfoghatóbbá válik a játékosok teljesítménye és értéke. Az okosabb központi feldolgozó egység egyúttal azt is jelenti, hogy a rivális menedzserek ugyanúgy képesek a stratégiaalkotásra, mint Te. Lélegezz együtt saját csapatoddal a nap 24 órájában, a hét minden napján, és csatlakozz PlayStation®2 és a PSP® (PlayStation® Portable) rendszerekre, amelyek lehetővé teszik, hogy menedzseri karriered akármelyik konzolon elkezdd, és bármelyik másikon folytathasd.

2006. szeptember 29-től a nagyobb mobilszolgáltatók mobiltelefonra is elérhetővé teszik a FIFA 07-t. A játék impozáns játékélményt kínál, 100 engedélyezett csapattal, meglepően jó játékos-grafikával, televízió-szerű nézetben.

FIFA 07 először magyarul

A FIFA 07 idén először teljes mértékben lokalizált verzióban, magyar nyelven is elérhető lesz a FIFA rajongók számára.

Translate »