Oldal kiválasztása

Gwent | Crimson Curse kiegészitő

Gwent | Crimson Curse kiegészitő
5 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Hosszú utat tett meg a Gwent, a Witcher 3-ban feltűnt kártyajáték mindenkit azonnal rabul ejtett és arra késztetett minket, hogy minden lapot összegyűjtsünk, és minden ellenfelet megverjünk Gwentben. Aztán jött az igen csak hosszúra sikerült zárt béta, ahol szépen lassan eltávolodott a játék a Witcheres Gwenttől. Persze ez nem baj, sőt, a vég-kifejletet tekintve szükséges is volt.

De amiről ma itt szó lesz az nem a Gwent történelme, inkább a jövője, nem olyan régen megjelent az első kiegészítője a játéknak. Ami mindenkinek ingyenesen elérhető. Ez a Crimson Curse, a kiegészítővel érkezett 5 új vezető, 1 minden frakcióba, és 100 új lap, illetve jó néhány elfeledett vagy teljesen új mechanika. 

Mi pedig mindezt átnéztük és -beszéltük, hogy melyik lap, milyen pakliba lenne jó? Milyen új paklikat tudnánk kihozni belőlük? Mekkora potenciál van a leaderekben? Szóval mindent ami érdekelhet titeket. Mivel a 100 lap rengeteg a videó 3 fele van szedve és még így is hosszú időt igényel darabonként is. Így hát a videó alatti leírásban mindegyik lapról szóló rész egyesével időzítve van, hogy ha csak konkrét lap érdekel titeket oda tudjatok ugrani!

13-tól 9 Provision Costig terjedő lapok

Leaderek

8-tól 4 Provision Costig terjedő lapok

Translate »