Oldal kiválasztása

GameSir G4s kontroller – Hardverteszt

GameSir G4s kontroller – Hardverteszt90% XP90% XP
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A GameSir G4s egy olyan kontroller, ami nem azzal akar kitűnni a többi közül, hogy furán néz ki, vagy 3 helyett 15 lámpa villog és ég rajta egyszerre. Ő attól jobb, mint a többi, hogy ténylegesen olyan funkciói vannak, amelyeket egy hagyományos kontroller nem tud. Egy rövid videóban összefoglaltuk nektek, hogy pontosan milyen is. De lássunk pár példát, beszéljünk kicsit arról, hogy milyen használni, arról, hogy mivel tud többet, mint az átlagos társai, és miért érdemes beszerezni.

Használat

A kialakítása olyan, mint egy Xbox kontrolleré, ám az oldalán, a markolatoknál finom gumiborítás található, amitől stabilan és erősen rá tudunk fogni. Ettől biztos, hogy nem csúszkál a kezünkben, és kellemes vele az irányítás, ráadásul esztétikailag is nagyon jól néz ki.

Amitől több

Első ránézésre nem tud többet, mint egy átlagos kontroller, viszont ha kicsit jobban megfigyeljük, észrevehetjük, hogy sok univerzális kontrollerrel ellentétben a csatlakozáshoz több lehetőségünk is van. Csatlakoztathatjuk androidos tv-hez bluetooth-on, wifin keresztül, a hozzátartozó usb-porton át PC-hez, de amitől igazán különleges, az a mobiltelefonhoz való párosítás micro usb-n keresztül. Így bármilyen mobilos játékkal is játszhatunk, ami támogatja a kontrollereket. És ha esetleg nem ismernénk ilyet, akkor a Game Sir oldalán biztosan találunk.

Érdemes beszerezni

Ha a mobiljátékok nem csigáztak fel, akkor sincsen gond, hiszen ez csak 1 funkció a sok közül. PC-n, tv-n és mobilon kívül párosítható PS3-mal is, ami már csak azért is nagyszerű, mert ha az eredeti kontrollerünk elromlik, ma már nem olyan egyszerű beszerezni egy újat belőle. És bizony, ha nem volt tartalék, jól jöhet egy ilyen a háznál.

Mindenképpen nézzétek meg a beszámolót róla, élőben jobban látszik, milyen is a kontroller.
Ha úgy érzitek szükségetek van rá, akkor a GearBest oldalán beszerezhetitek!

A GearBest 2018. március 20-tól egy óriási akciósorozatot indít, amely egészen április 9-ig tart. A 4. születésnapját ünneplő cég rengeteg kedvezménnyel készült, melyek között lesznek szimpla árengedmények, kuponok, ajándékok, nyeremények, ráadásul az akció egyik részében az is számít, ki és mikor regisztrált az oldalra, ugyanis az igazán hűséges, régi felhasználók nagyobb kedvezményeket szakíthatnak majd, akár több száz dollár értékben. Húsvétkor pedig a fődíj nem más lesz, mint egy Chuwi Hi8 Air tablet!

További információért kattints a jobb oldali képre.

Értékelés

90%

Összefoglaló A fogása kényelmes, az irányítás pontos vele, és rengeteg különböző platformhoz tudjuk használni, ráadásul egyszerű a párosítás is. Vannak hiányosságai, mint például, hogy csak androidot támogat, és hogy a PC bluetoothával is párosítható, ám azzal így sem kommunikál. Ám összességében lenyűgöző, főleg a telefonhoz való használata.

90%
Translate »