Oldal kiválasztása

Escape from Tarkov: hírek a nyílt bétáról

Escape from Tarkov: hírek a nyílt bétáról
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Sziasztok! Meglepő és számomra új hírrel érkeztem hozzátok az Escape From Tarkov nevű játékról. Nem mindenki tudhatja, ezért beszélnünk kell arról, hogy mi ez a játék, mit kell minimum tudni róla.

Az Escape from Tarkov egy, a Battlestate Games által készített katonai „FPS” játék unity motorral. A játék sokak szerint hasonlít a Stalker játékra is. A játék nem is annyira a multiplayerre épít, inkább mondanám azt, hogy kooperatív, ezért tudnám ajánlani azoknak, akik egy jó csapatjátékra vágynak. Röviden még el lehet mondani azt is, hogy nagyon nehéz a tájékozódás a játékban, főleg éjszaka, ezért ez nehezíti azt, de nem ront rajta.

A lényegre térve: december 28-ai a hír: a fejlesztők dolgoznak azon, hogy optimalizálják a játékot, hogy minimum grafikán is lehessen normálisan játszani vele. Továbbá dolgoztak az új szerverek létrehozásán és a „bugok”, azaz a hibák javításán, ami még folyamatban van. A hivatalos fórum és a hivatalos weboldal szerint 2018 elején valamikor elérik a nyílt bétateszt állapotát,  és ez által mindenki számára elérhetővé válhat.

Aki tervezi hogy az open bétára feliratkozik,  annak ajánlom, hogy az alábbi linket keresse fel, és regisztráljon. Mert aki még nem vette meg a játékot, azoknak ingyenes hozzáférést biztosítanak. Ezenfelül véletlenszerűen kiválasztanak játékosokat, akik hétnapos plusz hozzáférést kapnak a játékhoz. Ez azoknak szól leginkább, akik korábban megvették a játékot, és valamilyen ok folytán törölték a fiókjukat. Ők ebben a hét napban visszaállíthatják. Egyidejűleg ezen időszakban kedvezménnyel lehet megvásárolni a játékot is vagy upgrade-elni.

Remélem, értékelitek a fejlesztők új híreit, és köszönöm, hogy elolvastátok ezt az írást.

Translate »