Oldal kiválasztása

Assassin’s Creed: Origins – Újabb frissítés és DLC közeleg

Assassin’s Creed: Origins – Újabb frissítés és DLC közeleg
6 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Ubisoft már az Assassin’s Creed Origins megjelenése előtt jelezte, hogy jó darabig el leszünk látva frissítésekkel és DLC-kkel egyaránt. A játék honlapjára kikerült a havi újdonságokat részletező poszt, melyek egy ingyenes update-re és egy fizetős kiegészítőre oszthatóak.

Ezek közül először az ingyenes frissítés fog kijönni, ám egyelőre még nincs infó, hogy mikor. Ez többek között tartalmazni fog egy új küldetést, amely a The Hidden Ones DLC-nek ágyaz meg, emellett pedig lehetővé teszi a játékosok számára, hogy eladhassák nemkívánatos ruhadarabjaikat. Az update a Heka ládákból megszerezhető felszerelést is bővíti, a Nightmare, First Civilization, Gladiator és Wacky pakkok tartalmával.

Visszatérő tartalomként, ismét megküzdhetünk két istennel a Trials of the Gods keretén belül. Január 9. és 16. között Anubis, majd pedig január 23. és 30. között Sobek vár minket. Hogy Sekmeth hova lett az jó kérdés, valószínűleg őt később verhetjük le megint.

A hónap frissítése azonban a fizetős The Hidden Ones DLC lesz, amelyért természetesen a Season Pass tulajoknak nem kell külön fizetni. Bayek az alapjáték története után évekkel egy új területre merészkedik, ahol római légiókkal találja magát szembe, a maximális szint pedig 40-ről 45-re növekszik, így garantált, hogy bőven lesz tartalom a DLC-ben, de legalábbis ellenfél.

A Ubisoft végül azt is megosztotta közönségével, hogy az in-game boltba milyen új felszerelések érkeznek. Az Almighty Pack január 16-tól lesz elérhető, a For Honor Pack pedig január 30-tól, utóbbi a Ubisoft középkori játékából emel át fegyvereket és a Warden’ Oath nevű páncélt, de csak mint a Ubisoft Club jutalma 40 Uplay egységért. A várva várt Harlequin és Chop Chop kardok szintén valamikor januárban érkeznek.

A következő DLC a The Curse of the Pharaohs lesz, amely előreláthatólag már februárban beköszönt hozzánk!

Translate »